Burak Hakkı Yeni Dizisi ile Sete Çıkmaya Hazırlanıyor

Burak Hakkı Yeni Dizisi ile Sete Çıkmaya Hazırlanıyor
İspanyol kanal için hazırlıkları devam eden ve kadrosunda üç Türk oyuncunun bulunduğu La Passion Turca adlı dizinin kadrosuna Burak Hakkı da dahil oldu.

Türk oyuncuların yurt dışına açılmaları ve başarılı işlere imza atmaları devam ediyor. Birbirinden ünlü Türk oyuncuların Orta Asya, Balkanlar, Arap Ülkeleri, İtalya ve İspanya’da ünleri her an daha da artıyor. Özellikle İspanya ve İtalya’da son zamanlarda artan bu süreç yeni bir ivme kazanmış durumda. İspanyol Antenna 3 Kanalı için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkması beklenen La Passion Turca adlı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünde ünlü ve başarılı oyuncu İlker Kaleli’nin yer alacağı ve partnerinin ise ünlü ve güzel oyuncu Maggi Civantos’un olacağı dizinin kadrosuna yeni bir Türk oyuncu daha katıldı. Önümüzdeki hafta sete çıkacak olan ve toplamda 26 bölümden oluşacak dizinin kadrosuna ünlü ve başarılı oyuncu Burak Hakkı’da katıldı.

Burak Hakkı La Pasion Turca Dizisinde

İspanyol Antenna 3 Televizyonu için hazırlanacak olan ve toplamda 26 bölümden oluşacak olan La Passion Turca adlı yapımın cast çalışmaları devam ediyor. Kadrosunda İlker Kaleli ve Zeynep Tuğçe Bayat’ın yer aldığı dizinin kadrosuna üçüncü bir Türk oyuncu daha katıldı. Dizinin birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuna son olarak başarılı ve yakışıklı Türk oyuncu Burak Hakkı dahil oldu. Burak Hakkı’nın Emir karakterine hayat vereceği öğrenildi. İlker Kaleli’nin dizide başrol oynayacağı ve üç dili (İngilizce, Türkçe ve İspanyolca) konuşacağı öğrenilirken oyuncunun İspanya’nın Madrid kentinde kampa girdiği ve çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

Burak Hakkı Kimdir?

Bugüne kadar birbirinden üst düzey pek çok yapımda yer alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Hakkı 23 Mayıs 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra model ve manken olarak çalışmaya başlamış ve aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından da setlerde yer almıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır, bu yapımlar arasında,

-          Aşk Aynı Adreste

-          Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu

-          O Kadın

-          Semum

-          Hava Muhalefeti

-          Zehirli Çiçek

-          Gurbet Kadını

-          Kırık Ayna

-          Yeniden çalıkuşu

-          Kaybolan Yıllar

-          Dudaktan Kalbe

-          Küçük Kadınlar

-          Kızım Nerede

-          Mavi Kelebekler

-          Yer Gök Aşk

-          Diriliş Ertuğrul

-          İkizler Memo – Can

27-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar