Feyyaz Duman Zehirli Sarmaşık Dizisine Dahil Oldu

Feyyaz Duman Zehirli Sarmaşık Dizisine Dahil Oldu
Baraj, Kadın ve son olarak Oğlum dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Feyyaz Duman Gold Film tarafından hazırlıkları süren Zehirli Sarmaşık dizisiyle anlaştı.

Son dönemde yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren ve hemen her sezon üst düzey bir yapımla ekrana gelen ünlü ve başarılı oyuncu Feyyaz Duman’ın yeni sezonda yer alacağı proje uzun zamandır merak ediliyordu. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ancak bunlar arasında herhangi birine evet demeyen oyuncu sonunda içine sinen bir proje buldu ve evet dedi. Bu sezon pek çok projeye imza atan güçlü yaoım şirketlerinden Gold Film’le anlaşan Feyyaz Duman, yapım şirketinin hazırlıklarına başladığı ve şu sıralar cast çalışmaları devam eden Zehirli Sarmaşık adlı yapımda rol alacak. Henüz hikayesi konusunda bir bilgi bulunmayan zehirli Sarmaşık adlı yapımın yönetmen koltuğunda Gökçen Usta’nın oturacağı dizinin senaryosunu ise Savaş Ecevit Korkmaz kaleme alıyor.

Gold Film’den Peş Peşe Yeni Diziler

Türk dizi ve film sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden olan Gold Film bu sezon birbirinden iddialı yeni dizileri yayına hazırladı. Yürek Çıkmazı, Kızılcık Şerbeti, 9 Oğuz ve Devlerin Aşkı gibi yapımları yayına hazırlayan Gold Film şimdi de internet yayın platformu beIN Connet için yeni bir projenin startını verdi. Zehirli Sarmaşık adlı yeni dizinin hazırlıklarına ve cast çalışmaların devam eden şirket ilk olarak ünlü oyuncu Feyyaz Duman ile al sıkıştı. Halen cast çalışmalarını birbirinden ünlü oyuncularla yaptığı görüşmelerle devam ettiren Gold Film’in çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması ve bu sene içinde diziyi bitirmesi bekleniyor. Henüz hikayesi konusunda fazla bir bilgi bulunmayan Zehirli Sarmaşık’ın konusu merak ediliyor.

Feyyaz Duman Kimdir?

Son zamanlarda peş peşe birçok üst düzey yapımda rol alan başarılı oyuncu Feyyaz Duman 15 Haziran 1982 yılında Mardin’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından oyunculuğa yönelen Feyyaz Duman bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Başarılı oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, İçerde, Kadın, Baraj, Yalancılar ve Mumları, Oğlum, Ben de Seni Görüyorum Baba, Kovan, Zor Bir Karar, Zagros, Annemin Şarkısı, Tatlı Biber Diyarım, Büyük Adam Küçük Aşk, Fotoğraf ve Modern Doğu Masalları bulunmaktadır.

27-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar