Burak Khan Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Kadrosunda!

Burak Khan Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi Kadrosunda!
TRT 1'de Mart ayında ekrana gelecek olan Ya İstiklal Ya Ölüm adlı diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Genç yetenek Burak Khan dizide hangi karakteri canlandırıyor? İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Kurtuluş Savaşı’nın bir dönemini anlatacak Ya İstiklal Ya Ölüm adlı mini dizinin çekimleri başladı. Milli Mücadelenin 100. Yılına özel olarak hazırlanan dizi Kirli Kedi yapım tarafından hazırlanıyor ve dizi toplam 6 bölümden oluşuyor. Milli mücadelede Meclisin açılış hikayesini anlatan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Yasin Uslu otururken oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, İlker Kızmaz, Melis Sezen, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, Mehmet Özgür, Serkan Ercan ve Alina Boz gibi isimler yer alıyor. Çekimleri başlayan ve ilk bölümü 16 Mart tarihinde ekrana gelecek olan Ya İstiklal Ya Ölüm adlı diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Burak Khan. İşte detaylar!

Burak Özçivit’in Benzeri Burak Khan Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisinde!

TRT 1’in dönem yapımlarından biri olan ve çekimleri başlayan Ya İstiklal Ya Ölüm adlı dizi Milli Mücadelenin bir dönemi olan İstanbul’un işgaliyle başlayıp Meclis’in Ankara’da açılmasına kadar olan serüvenini konu edinecek. Dizi milli mücadelenin 100. Yılı dolayısıyla hazırlanırken ilk bölüm de yine dizinin hikayesinin başladığı tarihe denk getirildi ve 16 Mart dizinin ilk bölümünün yayın tarihi oldu. Dizie birbirinden ünlü oyuncular yer alırken kadroysa katılan son oyuncu ise Burak Khan oldu. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’e tıpa tıp benzeyen ve görenlerin Burak Özçivit’in ikizi sandıkları oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı ise şimdilik bilinmiyor. Daha önce bazı reklam filmlerinde yer alan oyuncunun Ya İstiklal Ya Ölüm Dizisi’nde ki başarısı geleceğini de belirleyecek gibi görünüyor.

Benzerlikleri Şaşırtıyor!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’le benzerlikleri şaşırtan Burak Khan’ı görenler iki oyuncuyu birbirinin ikizi sanıyor. Daha önce bir reklam filminde Burak Özçivit’in ikizi rolünü de oynayan Burak Khan bu benzerlikten şikayetçi değil. Daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programda da yarışan oyuncu şimdiye kadar daha çok reklamlarda rol almış durumda. Oyuncuyu görenler hayretini gizleyemezken Burak Özçivit’e kendisinden daha çok benziyorsun diye takılıyorlar.

17-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar