Burak Özçivit küfür iddialarına karşılık yanıt verdi!

Burak Özçivit küfür iddialarına karşılık yanıt verdi!
Burak Özçivit küfür iddialarına karşılık yanıt verdi! Burak Özçivit Kuruluş Osman izle. Kuruluş Osman canlı izle. Burak Özçivit kaç yaşında? Burak Özçivit geliri.

Burak Özçivit küfür iddialarına karşılık yanıt verdi! Burak Özçivit Kuruluş Osman izle. Kuruluş Osman canlı izle. Burak Özçivit kaç yaşında? Burak Özçivit geliri.

Önceki gün Ulus 29'da gerçekleşen davete katılan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen muhabirlerin sorularını da yanıtlamayı unutmadı. Haklarında çıkan Burak Özçivit Kuruluş Osman setinde küfür etti! ve Fahriye Evcen dadı krizi yaşadı! iddalarına karşılık açıklamaya yapan çift duygularını dile getirdi.

Ulus 29'd düzenlenen davete eşinden önce gelen Fahriye Evcen, 'Ben eşimin en çok smokin giymesini istiyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor' dedi. Uzun zaman sonra ekranlara geri döner Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor. 'Uzun bir süre at ve kılıç üzerinde çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış Arduç'la da gayet güzel anlaşıyoruz' sözlerini kullanan Fahriye Evcen, oğlu Karan ile ilgili de konuştu.

1 yıl içerisinde 15 dadı değiştirdiği iddiaları üzerine açıklama yapan Fahriye Evcen, 'Ben zaten dizi başlamadan önce Karan ile kendim ilgileniyordum. Dizi başladıktan sonra öyle bir arayışımız oldu. Ama konuşulan rakamlar yanlış. Çocuğa sevgi ile yaklaşan dadılara bakıyorum. Dadının dil bilmesi de önemli değil. Öncelikle bizim dilimizi iyi bir şekilde öğrenmesi önemli' dedi.

Burak Özçivit küfür iddialarını yanıtladı!

Kuruluş Osman setinde çalışanların bir kısmı Burak Özçivit'in kendilerine küfür ve hakaret içeren sözler sarfettiği iddiası ile suç duyurusunda bulunmuştu. Konu ile ilgili ifade veren oyuncu, 'Set ortamının stresli olduğu doğrudur ama ağzımdan asla küfür ve hakaret çıkmamıştır' dedi.

Ardından muhabirlere tarafına yönelik iddiaara karşılık Burak Özçivit 'Arkadaşlar beni hepiniz tanıyorsunuz. Benim çizgim, duruşum ve aile hayatım belli. O yüzden fazla konuşmayacağım' sözlerini kullandı.

Burak Özçivit kimdir?

24 Aralık 1984 yılında dünyaya gelen Burak Özçivit, İstanbul doğumludur. Eğitimini Marmara Üniversitesi'nde tamamlayan Burak Özçivit, ekranlarda 203 yılında yayınlanan Çalıkuşu dizisi ile tanındı. Dizide büyük bir başarı sağladıktan sonra 2017 yılında Neslihan Atagül ile birlikte başrolü paylaştığı Kara Sevda dizisinde rol aldı. Daha bir çok dizide rol alan Burak Özçivit günümüzde ise Kuruluş Osman dizisinde rol almaktadır.

20-10-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar