Burak Özçivit Kuruluş Osman Dizisinden Bölüm Başı Ne Kadar Alacak?

Burak Özçivit Kuruluş Osman Dizisinden Bölüm Başı Ne Kadar Alacak?
Kuruluş Osman ekrana gelmek için gün sayarken Osman Bey'i canlandıracak Burak Özçivit'in alacağı bölüm başı ücret belli oldu. Adeta servet olan ücretin detayları haberimizde!

Yeni sezonun en çok merak edilen ve en iddialı yapımları arasında gösterilen ve Atv ekranlarında yayınlanacak Kuruluş Osman seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı. Üzerinde bir yıldan fazla bir zamandır çalışılan ve her kalemi titizlikle ele alınan dizinin TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve beş sezon devam eden diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olduğu sıklıkla dile getiriliyor. Zaten Diriliş Ertuğrul’u yapan Es Yapım’ın ve hazırladığı Kuruluş Osman’ın yapımcılığını da Diriliş Ertuğrul’un yapımcılığını yapan Mehmet Bozdağ üstlenmiş durumda. Artık yayın için günler sayan dizi ile ilgili her gün yeni bir haber, yeni bir bilgi gündeme geliyor. Bu haber ve bilgilerin çoğunluğunda ise dizinin daha şimdiden başarılı olduğu bilgileri işleniyor. Son olarak diziyle ilgili kulislerde konuşulan iddia ise adeta dudak uçuklatacak cinsten. İşte detaylar!

Kuruluş Osman’ın Başrolü Burak Özçivit Haftada Bir Servet Alacak!

Kuruluş Osman bugünlerde en çok konuşulan, hakkında en çok yazı yazılan, yorum yapılan, kulislerde kulaktan kulağa konuşulan dizilerin başında geliyor. Yüksek bütçesi ve daha şimdiden dünyanın her yerinden seyirci toplaması, tanıtımların milyonlarca kişi tarafından seyredilmesi diziyi adeta daha başlamadan bir efsaneye dönüştürmüş durumda. Şimdi ise dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit’le ilgili bir iddia sosyal medyada zirveye oturdu. Dizide Osman Bey’i canlandıracak olan başarılı oyuncu Burak Özçivit’in diziden alacağı haftalık ücretin miktarı bir anda herkesin diline düştü. Oyuncunun alacağı ücret her ne kadar yapımcı ve yapım şirketi tarafından doğrulanmasa da kulislerde bilginin doğruluğundan kimse şüphe duymuyor. Oyuncunun haftalık ücretinin adeta bir servet olduğu söylenirken konuşulanlar daha şimdiden dizinin önüne geçmiş gibi görünüyor.

Burak Özçivit Osman Bey’i Canlandıracak, Haftalık 325 Bin TL Alacak!

Kuruluş Osman kısa bir zaman sonra ekranlara gelecek. Herkesin merakla beklediği dizi yayınlanan fragmanlarla bir anda tüm dünyanın gündemine oturdu. Yayınlanan tanıtımlar 25 farklı dile çevrilirken Atv’de dizi için Çarşamba gününü boşaltma kararı aldı. Bu arada dizinin başrol oyuncusu Osman bey’i canlandıracak Burak Özçivit’in alacağı ücret belli oldu.

Oyuncunun alacağı bölüm başına ücretin adeta bir servet olduğu görülürken konuyla ilgili doğrulama gelmedi. Ancak Burak Özçivit’in daha önceki dizilerinden aldığı ücretler göz önüne alındığında Kuruluş Osman’dan alacağı ücretin doğruluk payının yüksek olduğu belirtildi. Burak Özçivit’in Kuruluş Osman’dan alacağı bölüm başına ücreti ise325 bin lira, aylık kazancının ise 1Milyon 300 Bin lira olduğu belirtildi.

01-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar