Ünlü spiler Çağla Atlı Sözcü TV’ye veda etti

Ünlü spiler Çağla Atlı Sözcü TV’ye veda etti
Çağla Atlı :"ilk açılışı ben ve Murat Muratoğlu’nun birlikte sunduğumuz program Sabah Şerifleri ile yaptığımız Sözcü Televizyonu’yla yollarımız ayrıldı."

Sözcü TV’den kimler ayrılmak durumunda kaldı? Haber spikeri Çağla Atlı Sözcü TV’den ayrılışını nasl duyurdu? Sözcü TV’ye gelen yeni yönetim kurulu başkanı kim oldu? Yılmaz Özdil Sözcü Gazetesi’nden de ayrılınca açıkça kendisine iş teklifinde bulunan yayın organı hangisi? Merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar….

Ünlü spiler Çağla Atlı Sözcü TV’ye veda etti

Sözcü TV daha yeni yayın hayatına başladı ama ayrılanlar, olaylar bitmedi, bitmiyor.Son dönemde yaşanan ayrılıklarla gündemde olan Sözcü TV’de en son başarılı haber spikeri Çağla Atlı kanal ile ayrıldığını duyurdu. Çağla Atlı, Sözcü TV’den ayrıldığını şu sosyal medya paylaşımıyla takipçilerine duyurdu:” “Herkese merhaba yeni bir duyuru ile karşınızdayım! Gecemizi gündüzümüze katarak emekle, heyecanla kurduğumuz, ilk açılışı ben ve Murat Muratoğlu’nun birlikte sunduğumuz program Sabah Şerifleri ile yaptığımız Sözcü Televizyonu’yla yollarımız ayrıldı. Başka ekranlarda görüşmek dileğiyle….”

Sözcü TV’den kimler ayrıldı kimler?

Medya sektöründe gelenek bozulmuyor.Yönetime yeni gelen yöneticiler kendi kadrolarına yer açmak için daha önceden işe alınanları gözünün yaşına bakmadan kapının önüne koyuveriyor. Sözcü TV yönetimine Alişar Delek gelir gelmez Yılmaz Özdil kadrolarını büyük oranda temizledi.Yılmaz Özdil Sözcü TV’nin daha 5. Günü ayrılmak durumunda kalmıştı. Ardından Sözcü Gazetesi’nden de ayrılan Özdil’in ardından peş peşe istifalar gelmişti. Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Korcan Karar, Yayın Koordinatörü Mustafa Sağlamer,  Haftasonu Ana Haber Sunucusu Ümit Zileli, Programcılar Tuba Emlek ve İskender Baydar ve  Şef Yönetmen Tankut Gürsel de Sözcü TV’den istifa ederek ayrıldı.

Yılmaz Özdil’e iş teklifinde bulunan yayın organı hangisi?

Sözcü gazetesindeki görevinden de ayrılan Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sözcü gazetesinde buraya kadar…” ifadelerini kullandı. Yılmaz Özdil’e sahip çıkan Meral Akşener sosyal medyadan “Elbet bu da geçer yahu…Dürüstlüğün, tarafsızlığın, hakkaniyetin değerielbet bir gün anlaşılır. Yolunuz açık olsun Yılmaz Bey .” ifadeleriyle Özdil’e desteğini gösterdi Yeni Çağ Gazetesi de Yılmaz Özdil’e iş teklifinde bulundu.  Yılmaz Özdil’in Sözcü TV’den ve Sözcü Gazetesi’nden ayrıldığını haber yapan Yeniçağ Gazetesi haberinde :” Korkma Yılmaz, arkanda dağ gibi Yeniçağ var. Yeniçağ senin ve ekibinin evi sayılır." diyerek alenen iş teklifinde bulundu.

02-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar