Burak Özçivit’ten Yeni Film

Burak Özçivit’ten Yeni Film
4 sezondur Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren ünlü isim Burak Özçivit Netflix için film çekecek.

Son dört sezondur Atv ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımı olma başarısını uzun yıllardır elinde bulunduran Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit bugünlerde yeni bir proje için kolları sıvamış durumda. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Berber adlı filmin hazırlıklarına başlayan Burak Özçivit Berber filminde ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile birlikte başrolü paylaşacak. Şu sıralar hazırlıkları süren filmin cast çalışmaları devam ederken ünlü oyuncu da ailesiyle birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Mehmet Ercan Erdem tarafından kaleme alınan ve Deniz Yorulmezer’in yönetmen koltuğunda yer aldığı Berber Filminin çok yakında sete çıkması bekleniyor. Yeni yılın ilk haftalarında internet yayın kanalında seyirciyle buluşması beklenen filmin dram türünde olduğu öğrenildi.

Burak Özçivit & Mert Yazıcıoğlu

 Bu sezon yaz sezonunda hazırlanan pek çok sinema filmi set çalışmalarını tamamladı ya da halen sette çekimlerine devam ediyor. Bazı filmler için ise hala cast çalışmaları devam ediyor. Kuruluş Osman dizisinin başrolü Burak Özçivit ile son dönemin başarılı oyuncularından olan Mert Yazıcıoğlu’nu bir araya getiren Berber Filmi de cast çalışmasını sürdüren filmlerden biri. İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve OGM Pictures tarafından yapılan filmin bir dram ve aile türünde ele alınacağı öğrenildi. Hikayesi konusunda fazla bir bilgi bulunmayan filmin çekimlerinin 10 gün içinde başlaması ve yaklaşık 4 – 5 hafta arasında sürmesi bekleniyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini üstlendiği filmin castında yer alacak diğer oyuncuların ise çok yakında belli olması bekleniyor.

Mert Yazıcıoğlu Yapımları Neler?

Son dönemin başarılı ve genç isimlerinden olan ve rol aldığı yapımlardaki performansıyla adından sıkça söz ettirmeye başlayan oyunculardan Mert Yazıcıoğlu bugüne kadar üst düzey yapımlarda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Kayıp Şehir

-          Karagül

-          Umuda kelepçe Vurulmaz

-          Mehmed: Bir Cihan Fatihi

-          Bir Litre Gözyaşı

-          Bir Annenin Günahı

-          Darmaduman

-          Ölüm Zamanı

-          Aşk 101

-          Dedemin İnsanları ve

-          İyi Oyun bulunmaktadır.

04-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar