Fikret Kuşkan Cem Karaca Filminin Kadrosuna Katıldı

Fikret Kuşkan Cem Karaca Filminin Kadrosuna Katıldı
Bugüne kadar pek çok projede yer alan usta isim Fikret Kuşkan İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca rolünü oynayacağı filmde Cem Karaca’nın babası olacak.

Son yıllarda Türk sinemasında hazırlanan iddialı projelerin başında hayata veda eden ünlü isimlerin hayat hikayesini anlatan biyografi türündeki filmler geliyor. Son zamanlarda birçok ünlü ismin hayatını konu alan film yapım şirketleri tarafından hazırlandı ve sinemalarda seyirciyle buluştu. Müslüm Gürses, Barış Akarsu, Naim Süleymanoğlu, Prestij ve benzeri filmlerin oldukça rağbet gördüğü sektörde yeni filmlerin hazırlanmasına devam ediliyor. Ünlü isimlerin hayatını anlatacak filmlerin başında bu günlerde ünlü Anadolu Rack sanatçısı Cem Karaca’nın hayatını anlatacak olan Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmin çalışmaları devam ediyor. Fikri Harika ve aytaç Medya ortaklığında hazırlanacak film için cast çalışmaları devam ediyor. Cem Karaca karakterini başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun canlandıracağı filmde şimdi de bir başka ünlü isimle anlaşmaya varıldı. Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmle anlaşmaya varan sektörün başarılı oyuncularından Fikret Kuşkan’ın filmde Cem Karaca’nın babası karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Fikret Kuşkan Cem Karaca’nın Gözyaşları Filminde

Fikri Harika ve Aytaç Medya ortaklığında çalışmaları süren Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi için çalışmalar devam ediyor. Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda yer alacağı ve senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın kaleme aldığı Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmde Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’yı usta oyuncu Fikret Kuşkan’ın canlandıracağı öğrenildi. Bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizide rol alan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu ile aynı sette baba oğul olarak yer alacak. Senaryosunda sona gelinen ve artık cast çalışmalarının yoğunlaşmaya başlayacağı filmin çekimlerinin sonbahar aylarında başlaması bekleniyor.

İsmail Hacıoğlu Şan Dersi Alıyor

Türk dizi sektörünün ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan İsmail Hacıoğlu son olarak Taçsız Prenses adlı dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Sezon sonunda final yapan dizinin ardından başarılı oyuncu Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı film için hazırlıklara başladı. Film için şan dersi almaya başlayan oyuncunun aynı zamanda sanatçı Anadolu Rock Müziğinin önde gelen temsilcilerinden Cem Karaca’nın hayatını okuduğu ve konserlerini izlemediği öğrenildi. Sektörün bu sezon ki en iddialı yapımlarından olacak filmin çekimlerinin yakın bir zamanda başlaması planlanıyor.

04-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar