Burak Sergen Taburcu Oluyor

Burak Sergen Taburcu Oluyor
Koronavirüs teşhisiyle haftalardır hastanede yatan ve yoğun bakımda entübe edilen usta oyuncu Bura sergen normal odaya alındı. Burak Sergen yakında taburcu oluyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve çarşamba akşamları ekrana gelen sezonun başarılı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinde rol alan usta oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz haftalarda evinde rahatsızlanmış ve ambulansla hastaneye kaldırmıştı. Usta oyuncuya ilk başlarda akciğer rahatsızlığı teşhisi konmuş ancak daha sonra yapılan testler sonunda koronavirüs olduğu anlaşılmıştı. Daha sonra yoğun bakımda tedavisine başlanılan usta oyuncunun durumunun ağırlaşması üzerine doktorların kararı ile entübe edilmişti. Uzun süre entübe edilen ve durumunun ağırlaşması üzerine sevenlerinin oldukça endişeli günler geçirdiği başarılı oyuncu yaşayan Burak Sergen’in durumu hakkında nişanlısı tarafından zaman zaman sosyal medya hesabından bilgilendirmeler yapılmıştı. Usta oyuncunun çocuğunun da koronavirüse yakalandığı ve tedavisinin de evinde sürdüğü zamanlarda Burak Sergen yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edilmiştir. Daha sonra doktorların kararı ile entübeden çıkarılan usta oyuncunun durumunda iyileşme görülmeye başlanmıştı. Bir süre daha yoğun bakımda tedavisine devam edilen usta oyuncu Burak Sergen sonunda hastanede yoğun bakım servisinden çıkarılarak normal odaya alındı.

Burak Sergen Taburcu Oluyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren başarılı ve usta oyuncu Burak Sergen’den sevindiren haber sonunda geldi. Nisan ayının başlarında koronavirüs teşhisiyle hastanede yoğun bakında tedavisine başlanılan ve daha sonra entübe edilen usta oyuncu geçtiğimiz haftalarda entübeden çıkarılmıştı. Yoğun bakımda tedavisine devam edilen usta oyuncunun durumu giderek düzelirken tedaviye cevap vermeye başlamıştı. Bu haber ünlü oyuncunun sevenlerini mutlu ederken son gelen haber ile usta oyuncunun sevenleri daha da rahat bir nefes aldı. Usta oyuncu Burak Sergen sonunda yoğun bakımdan çıkarıldı ve normal odaya alındı. Durumunun iyileşmesi üzerine başarılı oyuncunun önümüzdeki hafta taburcu olacağı öğrenildi.

Dizide Kalp Krizi Geçirdi

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren usta oyuncunun koronavirüs teşhisiyle hastanede yoğun bakımda olduğu zamanlarda dizideki hikayesinde de küçük bir revizyona gidildi. Oyuncunun dizide kızı Derin’in kaybolması üzerine kalp krizi geçirerek hastanede yoğun bakıma alındığı şeklinde yazılan sahnelerle oyuncunun her an dizide aktif olarak hikayesi de devam etti. Gerçek duruma paralel olarak son bölümde usta oyuncunun kalp krizini atlattığı şeklinde yazılan senaryo seyirciyi de sevindirişti. Burak Sergen’in taburcu olduktan sonra ne zaman sete döneceği ise şimdilik bilinmiyor.

12-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar