Kanunsuz Topraklar dizisine iki yeni isim daha katıldı

Kanunsuz Topraklar dizisine iki yeni isim daha katıldı
Yeni dizi Kanunsuz Topraklar dizisine iki yeni isim daha katıldı. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in başrolde olduğu Kanunsuz Topraklar dizisine hangi oyuncular katıldı?

İddialı bir dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanan Kanunsuz Topraklar'da hazırlıklar devam ediyor. Çekimleri Zonguldak'ta başlayıp İstanbul'da devam edecek yeni dizi Kanunsuz Topraklar şimdiden dikkat çeken bir kadro oluşturdu. Cast çalışmaları devam eden Gold Film imzalı dizi Kanunsuz Topraklar'ın kadrosu büyük ölçüde tamamlandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Yılmaz'ı Uğur Güneş'le Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolde olacak. Kanunsuz Topraklar dizisine son olarak iki yeni isim daha katıldı. Başarılı oyuncular Hazar Motan ve Arif Diren Kanunsuz Topraklar kadrosuna dahil oldu.

Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosunda kimler var?

Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar iddialı bir şekilde yayına başlamaya hazırlanıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulan Kanunsuz Topraklar'da 1940'lı yıllarda maden işçileri ve patronlarının hikayesi anlatılacak. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in Gülfem ve Davut olarak yer alacağı Kanunsuz Topraklar'da sevilen isim Necip Memili de var. Kanunsuz Topraklar kadrosunda Murat Daldaban, Kaan Taşaner, Mine Teber, Ali Erkazan, Doğaç Yıldız, Ezgi Çelik gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Cast çalışmaları devam eden diziye Hazar Motan ve Arif Diren de katıldı. Hazar Motan Fındık Hatçe karakterini canlandırırken Arif Diren ise Teğmen Sezai karakteri ile Kanunsuz Topraklar kadrosunda olacak.

Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosu genişliyor

Yeni diziler arasında dikkat çeken ve yakında Fox Tv'de yayına başlayacak Kanunsuz Topraklar dizisi usta yönetmen Faruk Teber tarafından çekiliyor. Zülküf Yücel'in senaryosunu yazdığı Kanunsuz Topraklar için Gold Film önemli bir prodüksiyon bütçesi hazırladı. Bir dönem filmi olan Kanunsuz Topraklar'da 1940'lı yıllar anlatılacak. Maden patronunun kızı Gülfem ile maden işçisinin oğlu Davut'un aşkı Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in performansıyla ekrana yansıyacak. Kanunsuz Topraklar dizisi Zonguldak'ta 1940'lı yıllarda yaşanan hikayeyle sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bir taraftan plato ve mekan hazırlıkları süren dizinin diğer yandan oyuncu kadrosu genişliyor.

12-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar