'Fıs Fıs İsmail’ olarak bilinen Süleyman Yağcı acil ameliyata alındı

'Fıs Fıs İsmail’ olarak bilinen Süleyman Yağcı acil ameliyata alındı
Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Fıs Fıs İsmail’ olarak tanınan Süleyman Yağcı acil ameliyata alındı. Hastaneye kaldırılan Süleyman Yağcı'nın sağlık durumu nasıl?

Çocuklar Duymasın dizisinde 'Fıs Fıs İsmail' karakteriyle akıllara kazınan Süleyman Yağcı sevenlerini korkuttu. Acil olarak ameliyata alınan Süleyman Yağcı operasyon öncesi durumu hakkında açıklama yaptı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Süleyman Yağcı acil olarak açık kalp ameliyatına alındı. Ünlü oyuncu ameliyata girmeden sevenlerinin bayramını da kutlamayı ihmal etmedi. Yağcı durumu hakkında yaptığı açıklamaya "Bayrama çıkarsak ne mutlu. Çıkanların bayramı mübarek olsun. Çıkmazsak da yaşayanlara nice mutlu bayramlar diliyoruz" ifadelerini ekledi.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolde olduğu bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da ‘Fıs Fıs İsmail’ karakterini canlandıran Süleyman Yağcı'dan endişelendiren haber. Ünlü oyuncu acil olarak açık kalp ameliyatına alındı. Üsküdar'da özel bir hastanede ameliyata alınan Yağcı, ameliyat öncesi açıklamalarda bulundu.

Süleyman Yağcı sevenlerinden dua istedi

Süleyman Yağcı, "Sigara ve alkol kadar daha tehlikeli bir şey var, stres. Lütfen stresten uzak durun. Benim sigaram ve alkolüm yok ama ana damar tıkanmış ve kalbimin çok büyük darbeler aldığını doktorlar söylediler. Acil olarak ameliyata giriyoruz şimdi. Sebebi stres. Herkese stresten uzak durmasını, üç günlük dünyada hayatın yalan olduğunu bilerek yaşamasını tavsiye ederim. Herkesin duasına ihtiyacımız var. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çok dostlarımız geldi. Ziyaret yasağımız var ama dua etmeye yasak yok. Herkesin duasını bekliyoruz" dedi.

Çocuklar Duyması'nın Fıs Fıs İsmail'i ameliyat oldu

Çocuklar Duyması'nın Fıs Fıs İsmail'inden ameliyat öncesi bayram kutlaması da geldi. İHA'nın haberine göre Yağcı, "Bayrama çıkarsak ne mutlu. Çıkanların bayramı mübarek olsun. Çıkmazsak da yaşayanlara nice mutlu bayramlar diliyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. İnşallah biz de bayramı göreceğiz. Orucumuzu tuttuk. Yarın bayram. Bugün inşallah çifte bayram yaşarız. Ameliyatımız başarıyla geçer inşallah. Çok büyük bir kalp ameliyatı olacak. Çünkü açık kalp ameliyatı olacak. Açık kalp ameliyatları çok büyüktür. Ama Allah’tan umut kesilmez" ifadelerini kullandı. Önemli bir ameliyata giren Süleyman Yağcı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

12-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar