Burak Sergen'den hayranlarını sevindiren haber!

Burak Sergen'den hayranlarını sevindiren haber!
Burak Sergen'den hayranlarını sevindiren haber! Burak Sergen son durumu. Burak Sergen koronavirüsü atlattı mı? Burak Sergen kimdir?

Burak Sergen'den müjdeli haber. Burak Sergen'den hayranlarını sevindiren haber! Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen babasının son durumu ile ilgili güzel haber verdi. Burak Sergen son durum açıklaması. Burak Sergen hastalığı. Burak Sergen rol aldığı dizi. Sadakatsiz izle. Burak Sergen kimdir?

Burak Sergen'den hayranlarını sevindiren haber!

Geçtiğimiz haftalarda fenalaşarak acilen hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu Burak Sergen'den müjdeli haber geldi. Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından gerekli tedavinin uygulanmaya başlamasıyla hayranları Burak Sergen için endişe duymaya başlamıştı. Ardından Sergen'in durumu kötüye gitmeye başlayınca ünlü oyuncunun entübe edildiği haberi alındı. Burak Sergen'in solunum güçlüğü çektiği bilgilerinin ardından tedavi yoğunlaşmıştı. Günlerdir ailesi ve hayranlarının gözü kulağı Burak Sergen'den gelecek güzel haberdeydi. Bugün oyuncunun oğlu Cansın Sergen, sosyal medya hesabında babasının son durumu ile ilgili paylaşım yaparak müjdeli haberi verdi. Babasının entübe den çıkarıldığını ve en kısa zamanda da yoğun bakımdan çıkarılacağını duyuran Cansın Sergen'in paylaşımı şu şekilde; 'Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor'

Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen ise 'Binlerce şükür ki oğlumun babası entübeden çıktı. Oğlum ve babasının kavuşması için gönderdiğiniz mesajlar, aramalar, enerji ve dualara bir anne olarak binlerce teşekkürler. Bundan sonra tek istediğim en kısa zamanda sarılmaları' açıklamasını yaptı.

11 Nisan pazartesi günü fenalaşarak acilen hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu Burak Sergen, koronavirüse yakalanmıştı. Solunum sıkıntısı yaşaması nedeni ile entübe edilen Burak Sergen'in tedavisi devam etmekte. Alınan bilgilere göre oyuncu entübeden çıkarıldı ve en kısa zamanda yoğun bakımdan da çıkarılacak. Tedavisinin iyiye gittiğini öğrendiğimiz başarılı oyuncu Burak Sergen'e acil şifalar diliyoruz.

Burak Sergen kimdir?
9 Şubat 1961 yılında dünyaya gelen Burak Sergen, Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı' nda tamamlayan oyuncu Burak Sergen, ilk olarak 2001 yılında Aşk Ve Gurur dizisinde rol almıştır. Sayısız dizi, tiyatro ve sinema filmlerinde rol alan Burak Sergen, günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde rol almaktadır.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar