Murat Övünç’ün Annesi Hayatını Kaybetti

Murat Övünç’ün Annesi Hayatını Kaybetti
Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övünç bu sabaha karşı çok sevdiği annesini kaybetti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü isim acı kaybını sevenleriyle paylaştı.

Magazin dünyası ve sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan sosyal medya fenomeni Murat Övünç bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı ne yazık ki. Ünlü fenomen sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak bugün çok sevdiği annesini kaybettiğini sevenleri ve takipçileriyle paylaştı. Bir süredir tedavi gören ünlü ismin annesi ne yazık ki tedaviye cevap vermeyerek bu sabaha karşı hayatını kaybetti. Bir süre önce annesi için sevenlerinden dua isteyen fenomen Murat Övünç annesin kaybettiğini de ciğerim yanıyor ifadeleriyle sosyal medya hesabından duyurdu. İnstagram hesabından 2. 6 milyon kişi tarafından takip edilen ve her sözü her hareketi olay olan Murat Övünç’ün annesini kaybetmesi dolayısıyla birçok ünlü isim ve sevenleri başsağlığı mesajıyla Murat Övünç’ü yalnız bırakmadı.

Ciğerim Yanıyor

Instaagram hesabını 2.6 milyon kişinin takip ettiği ve dobra kişiliği ile bilinen ve sık sık ünlü isimlerle kavgalara giren ünlü fenomen Murat Övünç bir süredir hasta olan annesiyle birlikte yaşıyor ve annesinin tedavisini yakından takip ediyordu. Ünlü isim ne yazık ki bu sabah hayatının en acı günlerinden birini yaşadı ve daha önce iyileşmesi için sevenlerinden dua istediği annesini kaybetti. Annesini sabaha karşı kaybeden ünlü fenomen Murat Övünç sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak annesini kaybettiğini sevenleriyle paylaştı. Daha önce iyileşmesi için sevenlerinden dua isteyen Murat Övünç bu paylaşımında “canım annem. Şifa ver rabbim. Cemi cümlesine şifa ver” ifadelerini kullanmıştı. Bugün de acı kaybından sonra “canım annemi kaybettim. Ciğerim yanıyor” ifadeleriyle acısını sevenleriyle paylaştı. Bu paylaşımın ardından binlerce baş sağlığı mesajı alan ünlü isme ayrıca Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan’da başsağlığı dileklerini ilettiler. Ünlü ismin annesi pandemi dolayısıyla alınan tam kapanma kuralları gereğince son yolculuğuna uğurlandı. Biz de ünlü fenomene acı kaybından dolayı başsağlığı ve annesine de Allah’tan rahmet diliyoruz.

Murat Övünç Kimdir?

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övünç 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Beşkardeşin en küçüğü olan Övünç’ün asıl mesleği medyumluktur. Astroloji ile ilgili yorumlar yapan Murat Övünç’ün müşterileri arasında pek çok ünlü isimde bulunmaktadır. Aynı zamanda yardımseverliği ile de tanınan ünlü fenomen sık sık magazin basınında yer almaktadır.

04-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar