Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda mı ediyor?

Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda mı ediyor?
Tims & B Productions imzalı Bambaşka Biri dizisi 2023’ün son haftasında izlenme oranlarının düşük olmasından dolayı ekran macerasına son veriyor.

Sezona büyük iddialarla başlayan Bambaşka Biri maalesef bir türlü istenilen izlenme rakamlarına ulaşamadı. Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in rol aldığı dizide karanlık bir cinayetin peşinde koşan bir gazeteci ile savcının yollarının kesişmesi konu ediniliyor. 

Bambaşka Biri dizisi ekranlara veda mı ediyor?

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri dizisinin final tarihi belli oldu. Tims & B Productions imzalı Bambaşka Biri dizisi 2023’ün son haftasında ekran macerasına son veriyor. Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı dizinin yapımcıları Burak Sağyaşar ve Timur Savcı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu dizi herhangi yeni bir gelişme olmaması durumunda 16. Bölümde ekranlara veda ediyor. 

Hande Erçel bir savcıyı canlandırıyor

Dizinin sona ermesinin en büyük sebebi olarak bir türlü istenen reyting rakamlarına ulaşamaması olarak gösteriliyor. Dizinin final yapacağı haberi dizi takipçilerini oldukça üzerken tepkilerini sosyal medyadan göstermekten de geri durmuyorlar. Bambaşka Biri dizisinde Hande Erçel kararlı ve genç bir savcı olan Leyla karakterine hayat verirken Burak Deniz ise aileden zengin Türkiye’nin en ünlü ve ileri gelen haber spikerlerinden Kenan Öztürk karakterini canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Deniz ve Hande Erçel dışında Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Berri Arısoy, Muttalip Müjdeci, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Uğur Uzunel, ve Polen Emre gibi ünlü isimler de yer alıyor. 

Ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim

Bambaşka Biri dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri üstüne çeken Burak Deniz önceki gün katıldığı Dubai’deki Uluslar arası Arap Festivali’nde En İyi Uluslar arası Oyuncu Ödülü’nü aldı. Deniz burada yaptığı konuşmasında "Bugün burada olmak benim için çok büyük bir onur. Bizler televizyon ve film sektörüne emek veren tüm oyuncu ve yapımcı arkadaşlarımla birlikte hep bir hayal kurarak yola çıkıyoruz. Böylesine değerli ödüller almak ise bizi sadece mutlu etmekle kalmıyor aynı zamanda oldukça da motive ediyor. Buna vesile olan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

25-12-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler