Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu

Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu
Oyuncu Burçin Terzioğlu'nun yeni projesi belli oldu. Ekranların sevilen isimlerinden Burçin Terzioğlu yeni bir dizi projesinde başrol oynayacak. İşte Terzioğlu'nun yeni dizisi…

Bir yanda yaz sezonu dizileri devam ederken yapım şirketleri yen sezon için kolları sıvadı. Birçok yeni dizi Eylül ayında başlayacak yeni sezona hazırlık yapıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu da yeni bir proje için anlaşma sağlanan isimlerden oldu. Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu yeni sezonda başrol olarak seyirci karşısına çıkacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burçin Terzioğlu Süreç Film'le anlaşma imzaladı. Liar dizisinin yerli uyarlaması olacak yeni dizi de Burçin Terzioğlu Salih Bademci ile başrol oynayacak.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci başrolleri paylaşacak

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, kod adı Yalancı olan Liar dizisinin yerli uyarlmasında başrol olarak yer alacak. Süreç Film'in uzun süredir üzerinde çalıştığı projenin erkek başrol oyuncusu Salih Bademci olarak açıklanmıştı. Ekranların sevilen isimlerinden olan Burçin Terzioğlu da Yalancı dizisinin kadın başrolü olacak. Kod adı Yalancı olan uyarlama yapımın yönetmeni de belli oldu. Hülya Gezer hazırlıkları hızlanan uyarlama dizide yönetmen koltuğuna oturacak. Süreç Film ekibinin 1 Ağustos'ta Yalancı dizisi için sete çıkacak. Cast çalışmaları ve hazırlıkların devam ettiği yeni projede yer alacak diğer isimler de oldukça merak ediliyor.

Liar uyarlaması dizinin yerli adı ne olacak?

Süreç Film tarafından hazırlanan uyarlama dizi için Ağustos'ta çekimlere başlanacak. Başrol oyuncuları belirlenen dizinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Bir öğretmenin öğrencilerinden birinin cerrah olan babasıyla yediği yemek sonrası gelişen olaylar Yalancı dizsinin konusunu oluşturuyor. Heyecanla beklenen dizinin hem kadrosu hem de konusu merak ediliyor. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolleri paylaşacağı dizi yeni sezon için hazırlanıyor. Liar uyarlaması dizinin yerli adı şimdilik Yalancı olarak belirlendi. Hülya Gezer'in yönetiminde çekilen dizi Süreç Film imzası taşıyacak.

Başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu geçen sezon Fox Tv'de yayınlanan Kurşun dizisi kadrosunda yer almıştı fakat dizinin ömrü kısa olmuştu. Burçin Terzioğlu Exxen'de yayınlanan Hükümsüz performansıyla da çok beğenilmişti. Yeni bir proje ile anlaşan Terzioğlu yeni sezonda seyirci karşısında olacak.

05-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar