Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi yeniden bir arada!

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi yeniden bir arada!
Pahalı hediyeler, tek başına uçak kaldırmalar ve lüks tatiller derken ilişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) bir kez daha barıştı.

İlişkileri bir iyi bir kötü, yılan hikayesine dönen Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’yi yeniden bir arada görenler neye uğradığını şaşırdı. İki gün önce dolandırıcı olduğu için Mısırlı sevgilisinden ayrıldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile çabuk barıştı. Önceki gün Alsaloussi ve arkadaşlarıyla tekne turu yapan Subaşı hangi hediyeyi yeniden kullanmaya başladı? Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi yeniden bir arada! 

Pahalı hediyeler, tek başına uçak kaldırmalar ve lüks tatiller derken ilişkileri aylardır konuşulan Şeyma Subaşı (30) ve Mohammed Alsaloussi (36) bir kez daha barıştı. Muhammed Alsaloussi’nin göz kamaştıran hediyelerine karşı koyamayan Şeyma Subaşı, Mısırlı iş adamından gelen evlilik teklifine de hayır diyememişti. Sonrasında Mısırlı iş adamından hamile kaldığını söyleyene ŞEyma Subaşı, sevgilisi hakkında dolandırıcı söylentisi yayılır yayılmaz evlilik teklifine hayır çekmiş ve bebeğini aldırdığını açıklamıştı.

Baş döndürücü ilişki herkesi şaşırtıyor

Hayranları bir gün arayla hamile kaldığını ve bebeğini aldırdığını söyleyen Şeyma Subaşı’nın anlamsız tavırlarını anlamaya çalışırken ünlü mankenin son hamlesi de sürpriz sayılmadı. Hakkında dolandırıcı haberleri çıkan Muhammed Alsaloussi’yi tekrettiğini ilan eden Şeyma Subaşı, bugün yine çark etti ve sevgilisi ile aralarındaki buzları erittiğini ve sevgilisine yeniden şans verdiğini duyurdu. Başından beri tuhaf ilerleyen ilişkileriyle ilgili pek çok iddia ortaya atılan Subaşı ve Alsaloussi ikilisi son olarak Ibiza'da tatil yapıyor.

Tek taşını yeniden taktı

Bir ayrılıp bir barışan ünlü çiftin arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturduktan sonra tekne turu yaptıkları görüldü. Dikkatli gözler, Subaşı'nın, Alsaloussi'nin yüzünü gizlemesine anlam veremezken Instagram hesabından dans ettiği bir videosunu da paylaşan Subaşı'nın, tektaşını yeniden taktığı ortaya çıktı. Subaşı, iki gün Alsaloussi ile yer aldığı paylaşımlarını sosyal medya hesabından kaldırmış ve sonsuza kadar bir araya gelemeyeceğini belirtmişti.

Hayat size limon veriyorsa

Çiftin iki hafta gibi kısa bir sürede evlilik, hamilelik, bebek aldırma, ayrılık ve dolandırıcılık haberleriyle başı dönen hayranları Şeyma Subaşı’dan bir açıklama bekliyor. Hayranlarının beklentisini yadsımayan Şubaşı, geçtiğimiz hafta "Hayat size limon veriyorsa ondan limonata yapın" diyerek gelinen noktayı veciz bir şekilde özetlemiş oldu.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar