Burcu Biricik, finali kesinleşen Kuzgun dizisine böyle veda etti

Burcu Biricik, finali kesinleşen Kuzgun dizisine böyle veda etti
Dila karakteriyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, Twitter’dan paylaştığı veda mesajıyla finali kesinleşen Kuzgun dizisine böyle veda etti. Biricik, veda mesajında ne dedi!

Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun 16 Ekim Çarşamba akşamı final dedi. Bir süredir final yapacağı söylenen dizi 21. bölümüyle ekranlara veda etti. Dila karakteriyle hafızalara kazınan Burcu Biricik, Twitter mesajıyla finali kesinleşen Kuzgun dizisine böyle veda etti. Biricik, veda mesajında ne dedi, Kuzgun neden final yaptı dedik ve haberimizi hazırladık. Şimdi detaylar

Burcu Biricik, finali kesinleşen Kuzgun dizisine böyle veda etti

Yine bir erken final ve gözyaşlarıyla biten bir dizi. Burcu Biricik ve Barş Arduç’un başrollerini paylaştığı Kuzgun dizisi reyting savaşlarına yenik düştü ve dizi 2. Sezonunda 21. Bölümüyle Star Tv’deki macerasına son verdi. Dila karakteriyle çok sevilen Burcu Biricik "Yine birbirinden değerli insanlar kazandığım, bir sürü bir sürü yeni şey öğrendiğim, çok da eğlendiğim canım ekibimm sizi çook seviyorum. İyi ki! O zaman son kez #kuzgun birazdan başlıyooo" diyerek izleyicilere veda etti.

Kuzgun’u kim bitirdi?

Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yerin alan Kuzgun dizisi için son günlerde final yapacak söylentileri dolaşıyordu. ‘Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası değil terk edilmek öldürdü.' sloganıyla Çarşamba günleri ekran karşısındaki izleyiciyi gözyaşına boğan Kuzgun dizisi geçen sezonu reyting yönünden sıkıntılı bitirmişti. 2. sezonu yayınlanacak mı sorusuyla sezon finali yapan dizi 2. Sezonuna büyük umutlarla başlamıştı. Ancak dizinin reytinglerde umduğunu bulamaması 21. Bölümünde final yapmasınıa yol açtı ve Kuzgun’u kurşun yarası değil reyting kaygısı bitirdi.

Aslında ne oldu?

Geçen sezon, çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz gibi güçlü dizileriyle yarışıyordu Kuzgun. Başlarda beklentilerin altında kalsa da sonradan toparlayan ve 4-5 arasında total reytingler alan dizi 29 Mayıs 2019 tarihinde 16. Bölümle sezon finali yaptı. 2. Sezonuna büyük umutlarla başlayan ve 17 ve 18. Bölümdeki aldığı 3.lük ve AB’de elde ettiği 4.lük sayesinde günü kurtaran dizi birçok dizi gibi sezon sonunu bile göremedi. Canlitv platformu olarak belirttiğimiz gibi maalesef dizi sektörü çok acımasız ve herşey alınan reytinglere bağlı.

Burcu Biricik Kimdir?

1989 Antalya Elmalı doğumlu. İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunu oyuncu, daha üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalıştı. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz yapımları rol aldığı bazı oyunlardır.

Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçilen Biricik, oyunculuğun yanı sıra yönetmendir. 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan güzel oyuncu, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile evlendi. Canlitv olarak Burcu Biricik’e başarılar diliyoruz.

17-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar