Burcu Biricik: Her Projeden Önce Psikologa Gidiyorum

Burcu Biricik: Her Projeden Önce Psikologa Gidiyorum
Yakın zamanda Camdaki Kız adlı diziyle ekrana gelecek olan güzel ve başarılı oyuncu Burcu Biricik projelere nasıl hazırlandığını anlattı.

Son günlerin en gözde oyuncularından biri olan Burcu Biricik son yapımı Kırmızı Oda ile seyircinin kalbinde adeta yeniden taht kurdu. Dizide canlandırdığı Boncuk karakteriyle haftalar boyu seyirciyi ekrana kilitleyen oyuncu şimdilerde de yine aynı yapım şirketinin ve aynı yazarın bir başka yapımıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Camdaki Kız dizisinin yayın tarihi olarak 8 Nisan belirlenirken seyirci de diziyi ve Burcu Biricik’i takip etmek için adeta nefessiz bekliyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olan Burcu Biricik ise yaptığı açıklamalarla hem Camdaki Kız dizisine hem de rol aldığı dizilerde canlandırdı karakterlere nasıl hazırlandığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Burcu Biricik her projeden önce psikologa gittiğini belirtti.

Projeden Önce Psikologa Gidiyorum

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik Camdaki Kız Dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Burcu Biricik yaptığı açıklamalarla dizilerdeki karakterlere nasıl hazırlandığını anlattı. Burcu Biricik “önceden bir derdim varsa psikologa gitmeye özen gösteriyordum. Ama şu an özellikle oyuncu olmamla alakalı daha düzenli gitmeye çalışıyorum. Hep tatlı rollerde oynamıyoruz. Çok derinliği, ciddi sıkıntıları olan rollere girip günün 20 saatini o karakterle geçirdiğinde günün sonunda bir psikologa gidip arınman gerekiyor. Bir de son zamanlarda projelerden önce gidiyorum. Eskiden her projemden önce oyuncu koçuna gitmeye çalışıyordum, şimdi her projeden önce psikologa gidiyorum. Tabi ki oyuncu koçundan öğrendiğim çok güzel şeyler oluyor. Ama işin psikolojisine girdiğinde çocukluğunda bunları yapmamış bir karakterin günümüzdeki yansıması nasıl olur sorusunun cevabını psikologdan daha iyi öreniyorsun. Bu sebeple ön çalışmalarımı son dönemde bir psikologla yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Gerçekten Çok Enteresan Bir İş

Burcu Biricik 8 Nisan’da seyirciyle buluşacak olan camdaki Kız ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Oyuncu “Yapımcımız Onur Bey bu hikayeyi okumadan karar verme dedi bana. Okudum ve burada güzel bir şey var diye düşündüm. Gerçekten çok enteresan bir iş. Canlandırdığım Nalan’ın Polyanna’ya benzer bir tarafı olsa da içinde o kadar farklı travmaları, içselleştirdiği zulümleri var ki… Öyle bir şiddetle büyümüş ki… Çocukluğundan itibaren annesi tarafından fiziksel, sonra psikolojik şiddete maruz kalmış. Aslında bir valinin ve emekli bir edebiyat öğretmeninin kızı. Dışardan bakılınca yalılarda yaşayan, düzgün giyinen, piyano ve bale dersleri almış biri.  Özenilesi bir hayatı var gibi. Ama aslında adeta bir fanusun içinde yaşıyor, hayatı asla bilmiyor, annesi tarafından gerçekten kendisine öğretilmeyen hayatı camdan izliyor. Sevgiyle büyümek istiyor ama annesi tarafından asla sevgi verilmeyen bir kız. Beyaz atlı prensini bulduğunda sandığından da bambaşka bir yalnızlığa terk edilen bir karakter” ifadelerini kullandı. Camdaki Kız dizisi ve Burcu Biricik Nalan karakteriyle 8 Nisan’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar