Cem Cücenoğlu’ndan Şaşırtan Değişim

Cem Cücenoğlu’ndan Şaşırtan Değişim
Ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu’nun geçirdiği inanılmaz değişim sevenlerini çok şaşırttı. Ünlü oyuncu 150 kilodan 90 kiloya düştü.

Ünlüler dünyasının en büyük sorunlarından biridir fazla kilolar. Hele hele bu ünlüler oyuncu ise bu ayrı bir derttir. Bunun için ünlüler pek çok şekillerde zayıflama yöntemleri denerler ve hatta hayatlarını tehlikeye atacak uygulamalara ve operasyonlara bile razı olurlar. Açıkçası fazla kilo her zaman hangi gruptan olursa olsun, hangi insan olursa olsun başa beladır. Bunun için de insan kendi salığına, yediğine, içtiğine dikkat etmek zorunadır ki sonran pişman olmasın. Özellikle Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Taş kafa karakteriyle akıllarda kalan ve pek çok yapımda rol alan ünlü ve başarılı oyunculardan Cem Cücenoğlu kendi kilolarından kurtulmak için verdiği mücadeleyi kazanan isimlerden biri. Ünlü oyuncu 150 kilodan 90 kiloya düşerek adeta kendisini baştan sona değiştirdi. Bu demişimde onu magazin ve sosyal medyanın gündemine taşıdı. Ünlü ismin bu demişimi en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

150 Kilodan 90 Kiloya

Poyraz Karayel dizisiyle sevenlerinin akıllarında kalan ve fazla kiloları ile bilinen ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu zayıflamaya karar verdi ve bu konudaki iradesi ile da başarıya ulaştı. Ünlü isim 150 kilodan 90 kiloya düştü ve verdiği 60 kiloyla bir anda gündem oldu. Ünlü ismin son halini görenler gözlerine inanmazken oyuncudaki değişim herkesin dikkatini çekti. Verdiği 60 kiloyla adeta başka birine dönen Cem Cücenoğlu ağızları açık bıraktı. Özellikle sosyal medyada yer alan yorumlarla bir anda herkesin dikkatini çekmeyi başaran oyuncunun son hali ise hayranlarından farklı tepkiler aldı. Oyuncuya gelen bazı yorumlar ise şöyle;

-          Şu kadar azmim olsa yeterdi be

-          Eski hali daha karizmatikmiş

-          Ben 6 yıldır 6 kilo vericem. Adama bak 60 kilo vermiş. Tebrikler

-          Ben daha 300 gram veremiyorum helal olsun

Cem Cücenoğlu Kimdir

Özellikle Poyraz Karayel’de canlandırdığı Taş Kafa karakteriyle bilinen Cem Cücenoğlu7 Nisan 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat merkezinde alan oyuncu daha sonra pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun ilk yapımı Deli Yürek adlı dizidir. Cem Cücenoğlu şu yapımlarda yer almıştır. Kızım ve Ben, Şevkat Yerimdar, Poyraz Karayel, Cingöz Recai, Karayel, Ertuğrul 1980, Ustura Kemal, Dürüyenin Güğümleri, Kuzey Rüzgarı, Arka Sokaklar, Ah Bir Polis Olsam, Cennet mahallesi.

28-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar