Burcu Biricik’in amcası enkaz altında mı kaldı?

Burcu Biricik’in amcası enkaz altında mı kaldı?
Ünlü oyuncu “Bir gencin amcasıyla ilgili mesajını da hızlıca yönlendirdim. Benim amcam değildi yani. Gerçine fark eder.” dedi

6 Şubat ‘ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki yıkıcı depremde 42 bini aşkın insanımız can verirken yüz binlercesi de yaralandı. Daha o depremlerin enkazları dururken dün akşam Hatay’ın Defne ilçesinde 6,4 büyüklüğünde sarsıcı ve büyük bir deprem daha geldi.

Burcu Biricik’in amcası enkaz altında mı kaldı?

Deprem koşullarında acılarıyla ayakta kalmaya çalışan depremzedeler beklenmeyen bu depremle bir daha sarsıldılar. Defne depreminde ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken onlarca vatandaşımız yaralandı. Birçok insanımız da enkaz altında kaldı. 20.04 de meydana gelen Hatay Defne depreminde enkaz altında kalanlardan birisi de Kanal D kanalında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin başrolünde Nalan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burcu Biricik’ in amcası oldu.

Oğuzhan Uğur’un paylaşımına yorum yaptı

Ahbab Derneği ve Haluk Levent ile ortaklaşa olarak depremzedelere yardım ulaştırmaya çalışan Babala TV sahibi Oğuzhan Uğur “Bölgeye çadır kent kurmak için giden ekibimizden hem de yetkililerden sürekli bilgi alıyoruz. Umarız  acımızın üzerine acı eklenmez. Gözümüz kulağımız bölgede.” şeklinde ywitter hesabından paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın altına Burcu Biricik ; “ Hayat Antakya Küçük Dalyan 2. Sok. No : 16. Amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım!!! Yönlendirebileceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?” şeklinde yorum yaparak enkaz altında kalan amcası için yardım istedi.

Enkaz altında kalan başkasının amcasıymış

Daha sonra bu yorumu hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu “Dün sette hızlıca iki kayıt arası gelen yardım çağrılarını yönlendirmeye çalışırken bir gencin amcasıyla ilgili mesajını da hızlıca yönlendirdim. Benim amcam değildi yani. Gerçine fark eder.” dedi.

Burcu Biricik kimdir?

4 Mayıs 1989 Antalya doğumludur. 2006 da Akdeniz güzellik kraliçesi seçildi. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunudur. Üniversitede okurken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. 2007 yılında Show TV de yayınlanan Maçolar dizisiyle ekranlara merhaba dedi. 2011 ‘de Kanal D ‘de yayınlanan Artiz Mektebi yarışmasında Alican Aytekin ile 1. Oldu. Muhteşem Yüzyıl, Ustura Kemal, Düşman Kardeşler, Beni Böyle Sev dizilerinde oynadı. Şu anda Camdaki Kız dizisnde başrolü oynamaktadır.2016’da Emre Yetkin ile evlenmiştir.

21-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar