Seni Çok Bekledim dizisinde flaş değişiklik

Seni Çok Bekledim dizisinde flaş değişiklik
Her hafta yeni bir sürprizin yaşandığı seni Çok Bekledim'de talihsiz bir kaza yaşandı. Kazanın ardından gerçekleştirilen değişiklik haberimizde.

İlginç tevafukların anlatıldığı Seni Çok Bekledim dizisinde flaş değişiklik yapıldı. Her hafta yeni bir sürprizin yaşandığı dizi yayınlanmak için adı gibi çok bekledi. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı tevafuk dizisi Seni Çok Bekledim’de yapılan değişiklik nedir? Seni Çok Bekledim son bölümde neler yaşandı? Şimdi detaylar

Seni Çok Bekledim dizisinde flaş değişiklik

Oldukça geç bir dönemde yayınlanmaya başlayan Star TV dizisi Seni Çok Bekledim daha ilk bölümden itibaren Cuma akşamlarına damga vurdu. Hal böyle olunca neredeyse her hafta ilginç değişiklikler yapıldı. Önce senaryo gereği ölen bir karakter diğer bölümde adeta dirilerek farklı bir karaktere büründü, sonrasında da kaza sonucu yaralanan Yönetmen görevi bıraktı.

Yönetmen değişikliğine gidildi

Özcan Deniz’in hem oynayıp hem yapımcılığını üstlendiği Star Tv’nin iddialı dizisi Seni Çok Bekledim'de flaş bir değişikliğe imza atıldı. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı dizinin yönetmeni Şahin Altuğ, sette geçirdiği kazayla ciddi şekilde yaralandı. Tedavi altına alınan Şahin Altuğ, görevini Yasemin Türkmenli'ye bıraktı.

Yapım Şirketi açıklama yaptı

Ani gelişme üzerine gözlerin çevrildiği Skala Yapım resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Yapım şirketinden yapılan açıklamayı aynen yayınlıyoruz: "Skala Yapım ve DNZ Film ortak yapımcılığında,  Star'da her Cuma ekrana gelen dizimiz Seni Çok Bekledim’de yönetmen değişikliği yaşanmıştır. Dizinin 6 bölüm boyunca yönetmenliğini üstlenen Şahin Altuğ, geçen hafta sette yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında oluşan sağlık sorunları sebebiyle görevine devam edemeyeceğini bildirmiştir. Dizimizin 7. bölümden itibaren yönetmenliğini, Yasemin Türkmenli yapacaktır. Şahin Altuğ’a altı bölüm boyunca gösterdiği emek ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz. Skala Yapım"

Canlitv platformu olarak Seni Çok Bekledim dizisinin yönetmeni Şahin Altuğ’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Seni Çok Bekledim son bölümde neler yaşandı?

Genç karısının ölümünden sorumlu tuttuğu Erol’u öldürmek için hamle yapan Selo, yanlışlıkla Kadir Bey’i bıçaklar. Hemen tedavi altına alınan Kadir, yaşam savaşını kazanır. Kayıplara karışan Selo, Erol’dan intikam almak için fırsat kollamaya başlar. Erol, istemeden sebep olduğu ölümle birlikte vicdan azabı çekmekte ve anne babasıyla bu konuda tartışmaktadır. Erol eve hapsedilir. Kadir Bey, hastaneden taburcu edilir. Ayliz ise babasının kim olduğunu bulmaya çalışırken bir yandan da Kadir ile ilgilenir. Selo’nun hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Meryem, ölen karısı Zahide’ye çok benzemektedir. Bu sırada şirket yöneticisi Cemal’e gelen video onun katil olduğunu ispatlayan belgedir. Erol telefon ederek Selo’yu cam eve çağırır ve yüzleşir.

01-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar