Büşra Pekin “Yıldız De Bana” ile ekrana dönüyor

Büşra Pekin “Yıldız De Bana” ile ekrana dönüyor
Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin’in jüri olarak görev yaptığı Yıldız De Bana yarışması Kanal D'de başlıyor. Büşra Pekin ara verdiği ekranlara jüri olarak geri döndü.

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla kariyerine başlayan oyuncu Büşra Pekin “Yıldız De Bana” ile ekrana dönüyor. Kendisi gibi oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan yarışma programı Yıldız De Bana’da jüri olarak görev yapacak olan Büşra Pekin ara verdiği ekranlara geri dönüyor. Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz’ün oturduğu Yıldız de bana yarışmasının detayları merak konusu oldu. Büşra Pekin kimdir, hangi yapımlarda rol aldı? Şimdi detaylar

Büşra Pekin “Yıldız De Bana” ile ekrana dönüyor

Yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği, Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin’in jüri olarak görev yaptığı Yıldız De Bana yarışması Kanal D ekranlarında başlıyor. Oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan yarışma programı Yıldız De Bana’da jüri olarak görev yapacak olan Büşra Pekin program için şunları söyledi: “Bu program için çok heyecanlıyım. Sektöre yeni ve yetenekli isimler kazandırmayı amaç edinmiş bir program…Ve amaca doğru ilerlerken çok eğleneceğiz. Gençler için önemli bir fırsat, Kanal D ekranında yeteneklerini gösterecekler ve umarım jüri olarak biz de seyirci de izlemeye doyamayacağız.”

Yeni yüzler keşfedilecek

Ekran başındaki seyircilere eğlenceli vakit geçirtecek olan Yıldız De bana 18 yarışmacıdan yeni yüzleri sektöre kazandırmayı amaçlıyor. 9 kadın 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 18 yarışmacının yer alacağı “Yıldız De Bana” bir pastel yapım olarak ekrana geliyor.

Büşra Pekin Kimdir?

1982 Suudi Arabistan doğumlu Büşra Pekin aslen İzmirlidir. Lise son sınıfı ABD. Arkansas Lake Side High School'da tamamlayan Pekin, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. BKM Atölye Oyuncularına katılan güzel oyuncu kariyerine En Son Babalar Duyar (Esma) dizisiyle başladı. Neşeli Hayat dizisiyle En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Rol Aldığı Yapımlar:

2014 - İtirazım Var (Nebahat Kuzu) (Sinema Filmi)

2014 - Mucize (Sinema Filmi)

2014 - Kim O! (Havuçlu Anne) (Tv Programı)

2014 - Hadi İnşallah (Pucca) (Sinema Filmi)

2014 - Kardeş Payı (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2012 - İşler Güçler (Ecevit) (TV Dizisi)

2012 - Mutlu Aile Defteri (İsmet) (Sinema Filmi)

2012 - Annem Uyurken (Defne) (TV Dizisi)

2011 - Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (Konuk Oyuncu-Şirin Hatun)(TV Dizisi)

2011 - Gişe Memuru (Nevra) (Sinema Filmi)

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (Menekşe) (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Hatice) (Sinema Filmi)

2010 - Geniş Aile 2. Sezon (Behice) (TV Dizisi)

2009 - Neşeli Hayat (Ayla) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Büşra) (TV Dizisi)

2008 - Sınıf (Melek) (TV Dizisi)

2007 - Kutsal Damacana (Selen) (Sinema Filmi)

2006 - Fırtına (Melahat) (TV Dizisi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (Songül) (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Öğrenci) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Esma) (TV Dizisi)

23-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar