Çağatay Ulusoy Barbaros Oluyor!

Çağatay Ulusoy Barbaros Oluyor!
TRT 1'de yüksek bütçeli bir dizinin hazırlıkları başladı. Es Film tarafından hazırlıkları başlayan dönem dizisi Barbaros için oyuncu Çağatay Ulusoy’la görüşmeler başladı.

Dizi piyasası bomba bir gelişmeyle adeta yerinden oynadı. Uzun süredir dizilerle ilgili olumsuz haberler veren sosyal medya ve dizi dünyası bugün yaşanan bir gelişmeyle yeniden eski günlerine mi dönüyor sorusunu akıllara getirdi. Uzun süredir koronavirüs sebebiyle dizilerin çekimlerinin iptal olduğu günümüzde TRT 1 ekranlarında yayınlanacağı iddia edilen ve Es yapım tarafından projelendirilmeye başlanılan yeni bir dizi seyirciyi bir anda heyecanlandırdı. Es yapım tarafından hazırlanacağı iddia edilen projenin en büyük özelliklerinden birinin dönem dizisi olacağı konuşuluyor. Kuruluş Osman’ı Atv’ye kaptıran ve seyircisini küstüren TRT 1 hazırlayacağı dönem projesiyle yeniden seyirciyi kendine çekmeyi ve Diriliş Ertuğrul’da yakaladığı başarıyı bir kez daha tekrarlamayı amaçlıyor. Barbaros adı verilen projenin oyuncu castı için görüşmelerin başladığı bildirilirken ilk görüşülen ismin de başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy olduğu öğrenildi.

Çağatay Ulusoy Barbaros Oluyor!

Usta oyuncu Çağatay Ulusoy’la ilgili bugün yaşanan bir gelişme seyirciyi heyecanlandırdı. Son olarak Hakan Muhafız’la hem dönem hem de günümüzü aynı anda oynayan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un Es Film tarafından hazırlıkları başlayan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros Dizisiyle görüşmelere başladığı öğrenildi. Dönem dizisi olacak olan ve Barbaros hayretin Paşa’nın hikayesinin anlatılacağı dizinin yüksek bütçeli olacağı ve yeni yayın dönemi için hazırlanacağı öğrenildi. Dizide Barbaros’u canlandıracak Çağatay Ulusoy’un Es Film’le prensipte el sıkıştığı öğrenildi. Es Film dizinin çalışmalarına devam ederken aynı zamanda senaristler ve yönetmenin de belli olduğu öğrenildi.

Yüksek Bütçeli Bir Yapım!

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve Es Film tarafından hazırlanan Barbaros yüksek bütçeli bir yapım olarak öne çıkıyor. TRT 1’in Diriliş Ertuğrul’un ardından yeniden yüksek bütçeli bir işle seyirci karşısına çıkması Kuruluş Osman’la kaybettiği seyirciyi yeniden, kazanmaya çalışması olarak düşünülürken hazırlanan dönem dizisi Barbaros’un yönetmenliği için ünlü ve başarılı yönetmenler Taylan Biraderler’e teklif götürüldüğü öğrenildi. Yine Barbaros’un senaryosu için ise Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz’la anlaşıldığı öğrenildi. Halen TRT 1’de Payitaht Abdülhamit dizisini hazırlayan Es Film böylece yeni sezonda da iddialı bir işle ekranlarda olacak.

14-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar