Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi!

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi!
Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi! Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arası neden bozuldu? Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında ne yaşandı?

Magazin dünyasının sen başarılı ve yakışıklı ünlüleri denilince akla gelen isimlerden ikisi olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, birbirlerini sildi. Yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi! Uzun yıllardır oldukça sıkı bir dostlukları olan Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını üzdü. Sık sık bir arada vakit geçiren ikili sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlar ile herkes tarafından dostlukların tescillemişlerdi. Ancak Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ öyle bişey yaptı ki, adeta hayranları ikiliye nazar değdiğini düşünmeye başladı. Hayranlarını hüzne boğan bu hamlenin neden kaynaklandığını herkes merak etmekte. Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi. Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'nun arası neden bozuldu? Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında neler yaşandı? İşte Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili son dakika gelişmeleri.. 

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ birbirlerini sildi!

Uzun zamandır birlikte dostlukların yürüten Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, beklenmeyen bir hamle yaptı. Her an birlikte vakit geçiren ikili birbirlerini instagram hesaplarından sildi. Bunu farkeden takipçiler Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında neler yaşandığını merak etmeye başladı. Ancak ikili den henüz bir açıklama gelmedi.

 

Çağatay Ulusoy kimdir? 

1990 yılında dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, İstanbul doğumludur. İlk olarak Show tv kanalında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisi ile televizyon dünyasına ismimi duyurmuştur. 2010 yılında Best Of Model Turkiye Birincisi seçilen Çağatay Ulusoy, 2015 yılında Altın Kelebek yılında en iyi erkek oyuncusu seçilmiştir.

Çağatay Ulusoy rol aldığı diziler

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı

Hakan: Muhafız

Adını Feriha Koydum

Emirin Yolu

Medcezir

İçerde

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Adana doğumludur. İlk olarak Gümüş dizisinde rol alarak oyunculuk hayatına atılan Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldığı Behlül karakteri ile ün kazanmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ rol aldığı diziler

Bir Denizaltı hikayesi, Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel, Çarpışma

19-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar