Seni Çok Bekledim dizisinde flaş ayrılık

Seni Çok Bekledim dizisinde flaş ayrılık
Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolde olduğu Seni Çok Bekledim dizisinde flaş bir ayrılık yaşanıyor. Seni Çok Bekledim dizisinde ünlü oyuncu veda ediyor!

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolleri paylaştığı iddialı dizi Seni Çok Bekledim'de flaş bir ayrılık yaşanıyor. Star Tv'de yayınlanan ve Doha'da çekilen ilk bölümleriyle dikkat çeken Seni Çok Bekledim dizisinden usta oyuncu Nihan Büyükağaç ayrılıyor. Seni Çok Bekledim'de Sibel karakterini canlandıran Nihan Büyükağaç senaryo gereği diziye veda ediyor. Sibel karakteri, Seni Çok Bekledim başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Ayliz'in annesi olarak dizide yer alıyordu. Seni Çok Bekledim 8. Bölüm bu akşam saat 20.00'da Star Tv ekranında olacak.

Seni Çok Bekledim oyuncu kadrosunda kimler var?

Özcan Deniz'in uzun süre üzerinde çalıştığı Seni Çok Bekledim yayına iddialı bir girişle başlamıştı. Star Tv'de Cuma akşamları yayınlanan dizisinin senaryosu, Pervin Bozan, Hakan haksun, Elif Başaran, Eylül İdiman tarafından yazılıyor. Yasemin Türkmenli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizide birçok başarılı oyuncu var. Başrolde Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, İlhan Şen ve Caner Şahin gibi isimler yer alıyor. Seni Çok Bekledim dizisinde, Lila Gürmen, Hakan Ummak, Türkü Turan, Selen Domaç, Hande Oktan, Sibel Şişman, Şehsuvar Aktaş da rol alıyor.

Nihan Büyükağaç Seni Çok Bekledim'den neden ayrıldı?

Seni Çok Bekledim dizisi senaryosu ve ilk bölümlerin çekildiği Doha'nın büyülü havasıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Sevilen oyuncu Özcan Deniz ve güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun canlandırdığı Kadir ve Ayliz'in hikayesi seyirciyi etkiliyor. Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz'in annesini canlandıran Nihan Büyükağaç ise diziye veda ediyor. Ayliz'in annesi Sibel'i canlandıran Nihan Büyükağaç senaryo gereği diziden ayrılıyor. Sibel karakteri geçmişte susmak zorunda kalmasının pişmanlığını yaşayan bir karakterdi. Kendi yaşadıklarından ders çıkaran Sibel, kızı Ayliz'i kendisi gibi olmasın diye ayakları üzerinde durabilen güçlü biri olarak yetiştirmiştir. Sibel kurnaz, entrikacı ve ne yapacağı bilinmeyen bir karakter olarak dizide yer alıyordu. Oyuncu Nihan Büyükağaç da Sibel karakterini başarılı bir şekilde canlandırıyordu.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar