Aleyna Tilki Davalık Oldu

Aleyna Tilki Davalık Oldu
Genç ve ünlü şarkıcı Aleyna Tilki hakkında geçtiğimiz yıl koronavirüs ve ilaçlar konusunda söylediği sözler dolayısıyla soruşturma başlatıldı.

Her gün en az bir haberiyle magazin ve sosyal medyada yer alan genç şarkıcılardan Aleyna Tilki bugün de bir haberle yine gündemde yer aldı. Son olarak Demet Akalın’la yaşadıkları polemikle gündem olan ve dünya starı olup olmadığı ya da olup olamayacağı tartışılan genç şarkıcı bugün de ne yazık ki kendisi için olumsuz bir gelişmeyle günde oldu. Geçtiğimiz aylarda koronavirüs ve koronavirüs aşısıyla ilgili söyledikleri genç yıldızın başını derde soktu. Bir vatandaşın suç duyurusu üzerine Aleyna Tilki hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Son olarak Exxen’de yayınlanan ve tüm zamanların en kötü IMDB puanlı dizisi seçilen İşte Bu Benim Masalım adlı dizide başrol oynayan Aleyna Tilki hakkında açılan soruşturma konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

Koronavirüs Aşısı Soruşturması

Son olarak çıkardığı İngilizce şarkı ve bu şarkı dolayısıyla kendisine yeterince destek verilmediği için sık sık gündem olan Aleyna Tilki hakkında bugün İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde gazeteciler ile sohbet ettiği esnada koronavirüs aşısı hakkında söyledikleri sebebiyle soruşturma başlatıldı. Aleyna Tilki sohbet sırasında “anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. İnsanları koronavirüs değil ilaçlar öldürüyor olabilir mi” şeklinde ifadelerde bulunmuştu. Bu ifadelerin ardından bir vatandaşın Aleyna Tilki’yi CİMER’e şikayet ettiği öğrenildi. CİMER’e şikayette bulunan vatandaş “Aleyna Tilki devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu” ifadelerini kullanarak şikayetçi oldu. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Aleyna Tilki hakkında “halkı korku ve paniğe sürüklediği” iddiasıyla soruşturma başlattı.

Ne Demişti?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki geçtiğimiz yıl gazetecilerle sohbet sırasında “ilaç içtikten sonra hastalanmaya başladım. Ben şuna inanmaya başladım, kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bu testlerin % 80’i yanlış bence. Atıyorum kalp hastası biri yanlış testten dolayı bu ilacı alsa hayatını kaybetse bu adil olur mu? Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor? Diye düşündüm ama ben böyle konuşunca Aleyna da koronaya inanmıyor diyorlar. Hayır inanıyorum, sonuçta tüm dünyayı etkisi altına almış durumda ama tam olarak inanmamız için testlerin doğru olması lazım” ifadelerini kullanmıştı. Bu arada Aleyna Tilki hakkında başlatılan soruşturmaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

19-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar