Çağatay Ulusoy yapımcılığa soyundu!

Çağatay Ulusoy yapımcılığa soyundu!
'Medcezir', 'İçerde' ve 'Muhafız' gibi kült dizilerde rol alan Çağatay Ulusoy, kulvar değiştirmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun bu seferki projesine çok şaşıracaksınız?

'Medcezir', 'İçerde' ve 'Hakan Muhafız' gibi kült dizilerde rol alan son zamanların aranan oyuncusu Çağatay Ulusoy, kulvar değiştirmeye hazırlanıyor. Küresel salgın sanat dünyasını dijital çağa zorluyor.  Çağa ayak uydurarak dijital platformda çekilen dizilerde oyuncu olarak görev yapan Çağatay Ulusoy bu sefer yapımcı oluyor. Yine dijital platformlarda yayınlanması beklenen dizinin yapımcısı olmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy karantina günlerini dizinin alt yapısını hazırlamakla geçiriyor. Şimdi detaylar

Çağatay Ulusoy yapımcılığa soyundu!

Seçici davranarak az ama kaliteli işler yapan Çağatay Ulusoy İçerde, Medcezir, Hakan Muhafız gibi özgün yapımlarda oyuncu olarak rol almıştı. Son zamanlarda çağın gereği olarak tamamen dijital platformlardaki dizilerde görev yapan başarılı oyuncu artık yapımcı kişiliğini ortaya koymaya hazırlanıyor. Dünya üzerinde 3 milyar insanı evine hapseden korona virüsü nedeniyle evde karantinada olan yakışıklı oyuncu hem başrolünü üstleneceği hem de yapımcılığını üstleneceği dijital dizi hazırlığını yürütüyor. Bahçesinde zaman geçiren, besteler yapan Ulusoy, senaryo yazımını bitirmek üzere.

Ormanda Yaşıyor

Kıvanç Tatlıtuğ’u örnek alarak orman içindeki evine kapanan ve misafir kabul etmeyen Ulusoy’a Duygu Sarışın da sağlıklı yemekler yapıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışınla Zekeriyaköy’deki villasına kapanan ve yeni projesi hakkında ser verip sır vermeyen Ulusoy karantina sürecinden sonra dizi çekimlerine başlıyor. Canlıtv olarak gelişmeleri haber vermeye devam edeceğiz.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri aldıktan sonra modellik yapmaya başladı. Best Model Of Turkey birincisi olan yakışıklı oyuncu kendini geliştirerek Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almaya başladı. Hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynayarak oyunculuk sektörüne adım atan Ulusoy, kendini şöhrete taşıyacak Medcezir adlı dizide Serenay Sarıkaya ile rol aldı. Fenomen dizi İçerde dizisindeki Sarp karakteriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çağatay Ulusoy daha sonra dijital dizilerde görev yaptı.

Aldığı Ödüller

“En İyi Erkek Oyuncu” (42. Altın Kelebek Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Ege Üniversitesi 4. Medya Ödülleri)

“En İyi Erkek Oyuncu” (Türkiye Gençlik Ödülleri)

“Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu” (Magazin Gazetecileri Derneği 21. Altın Objektif Ödülleri)

"Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu" (Elle Style Awards)

"En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" (5. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri)

"En İyi Erkek Oyuncu" (Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketleri)

05-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar