Çağatay Ulusoy’un Partneri Farah Zeynep Abdullah mı Oluyor?

Çağatay Ulusoy’un Partneri Farah Zeynep Abdullah mı Oluyor?
TRT 1'de Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Barbaros Dizisi için hazırlıklar hız kazandı. Çağatay Ulusoy’dan sonra şimdi de Farah Zeynep Abdullah’la görüşmeler başladı.

Önümüzdeki dönem için yapım şirketleri şimdiden hazırlıklara başladı. Özellikle bu sezonun ikinci yarısı itibariyle yapım şirketleri dizilerin çekimlerini durdurunca maddi anlamda da oldukça zor bir dönem geçirdiler. Bu sebeple hem önümüzdeki dönemde daha iyi projelere imza atabilmek hem de seyircinin dizi özlemini kaliteli yapımlarla giderebilmek için büyük ve iddialı adımlar atıyorlar. Bu yapım şirketlerinden biri olan ve halen TRT 1 için Payitaht Abdülhamit Dizisini çeken Es Film önümüzdeki dönem için de oldukça iddialı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Yüksek bütçesi ve lider yapım olma özelliğini de içinde barındıracak ve yine TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dönem dizisi Barbaros’un hazırlıkları bu çerçevede tüm hızıyla sürüyor. İşte detaylar!

Barbaros Geliyor!

TRT 1 ekranları için hazırlıkları başlayan ve Es Film tarafından projelendirilen dönem dizisi Barbaros önümüzdeki sezon için iddialı hazırlanıyor. Yüksek bütçesiyle göz kamaştıracak dizi özellikle TRT 1’in Diriliş Ertuğrul’un yerine koymayı planladığı bir yapım olarak görülüyor. Es Film tarafından hazırlıkları şimdiden başlayan Barbaros için cast görüşmelerine de başlandı. Dizinin başrol oyuncusu için Çağatay Ulusoy’la görüşen şirket bu oyuncuyla ilgili olarak önemli ölçüde yol almış durumda. Yine aynı şekilde Çağatay Ulusoy’un partneri olarak düşünülen isim olan güzel ve başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’la da ilk temaslar sağlandı ve görüşmelere başlandı. Farah Zeynep Abdullah’ın kendisine teklif edilen rolü kabul etmesi durumunda Çağatay Ulusoy’la ikili olacağı ve dizinin daha şimdiden büyük bir sükse yapacağı konuşuluyor.

Ünlü Yönetmen Ünlü Senarist Barbaros’ta!

Es Film tarafından hazırlıkları başlayan ve görkemli bir dizi olması için çalışılan Barbaros için başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy düşünülürken oyuncunun Barbaros’u canlandıracağı ve bunun için şimdiden hazırlıklara başlayarak sakal bırakmaya başladığı konuşuluyor. Yine Çağatay Ulusoy’a partner olarak güzel ve başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah’la görüşmelere başlanırken dizi için ünlü yönetmen kardeşler Taylan Biraderler’le çalışılacağı öğrenildi. Yine diziyi kaleme alacak isim ise başarılı kalemiyle dikkat çeken Cüneyt Aysan oldu. Cüney Aysan’a ise Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz eşlik edecek. Çekimlerin 2 ay sonra başlayacağı açıklanırken seyirci şimdiden Barbaros’u beklemeye başladı.

16-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar