Çağla ile Yeni Bir Gün bu hafta neden yok?

Çağla ile Yeni Bir Gün bu hafta neden yok?
Sunuculuğunu Çağla Şikel'in üstlendiği program hafta içleri Fox Tv’de ekrana geliyor. Haftanın ilk günü olan bugün daha önce yayınlanan bölümünün tekrarı yayınlandı.

Fox Tv’nin hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan kadın programı 'Çağla ile Yeni Bir Gün' bu hafta yayınlanmama kararı aldı. Fox Tv izleyicisi bu hafta içi yeni bölümleri çekilmeyecek olan Çağla ile Yeni Bir Gün programının neden yayınlanmadığını ve yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Programı sunan başarılı sunucu çağla Şikel kimdir? Ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel’in hayatı haberimizde. Şimdi detaylar

Çağla ile Yeni Bir Gün bu hafta neden yok?

Yapımcılığını Provizyon Medya'nın, sunuculuğunu Çağla Şikel'in üstlendiği program hafta içleri Fox Tv’de ekrana geliyor. Haftanın ilk günü olan bugün daha önce yayınlanan bölümünün tekrarı yayınlandı. Dikkatli izleyici merak edip kanalı soru yağmuruna tuttu. Seyirciden gelen yoğun itirazların üzerine programın sunucusu Çağla Şikel, bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan ünlü sunucu korona virüse yakalandığını ve karantinaya alındığının takipçilerine duyurdu. Bu gelişmeler üzerine Fox Tv yönetimi bu hafta Çağla ile Yeni Bir Gün programını yayın akışından çıkardı. Sevilen programın yerine Fox Tv’nin akşamları ekrana getirdiği dizilerin son bölüm tekrarları yayınlanacak. Bir hafta dinlenecek olan sunucu Çağla Şikel önümüzdeki hafta testleri negatif çıkarsa programın yeni bölümlerini sunmaya devam edecek.

Çağla Şikel Kimdir?

1979, İstanbul doğumlu Çağla Şikel, ilkokuldan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında eğitim aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şikel 1999 yılında mezun oldu. Atatürk Kültür Merkezinde çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol alan Çağla Şikel, oyunculuk kariyerine Odesa filmiyle başladı. Cennet Mahallesi dizisiyle tanınan Çağla Şikel uzun süredir gündüz kuşağında program sunmaktadır.

Oynadığı Filmler:

1996 – Odesa

2008 – Görgüsüzler (Sultan).

2004-2007 – Cennet Mahallesi (Sultan)

2007 – Avrupa Yakası (Melek).

2000 – Zehirli Çiçek.

Bugün Ne Giysem.

2017 – Dostlar Mahallesi.

2017 – Jet Sosyete

Sunuculuk yaptığı programlar:

Aile Boyu.

Şehirler Yarışıyor.

İlle de Roman Olsun.

2013 – Her şey Dahil.

2015 – Kız Tarafı Erkek Tarafı.

2017 – Ben Söylerim.

2018 – Çağla ile Yeni Bir Gün

28-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar