Çağla Şıkel Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Çağla Şıkel Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!
Bir zamanların Türkiye Güzeli, ünlü manken ve şimdilerin başarılı sunucusu Çağla Şıkel kendisi ve hayata bakışıyla ilgili dobra dobra konuştu. İşte detaylar!

Ekranların sabah kuşaklarının vazgeçilmez sunucularından biri olan Çağla Şıkel Jülide Ateş’in hazırlayıp sunduğu 40 programına konuk oldu. Jülide Ateş’in sorduğu 40 soruya tüm açık yürekliliği ile cevap veren Çağla Şıkel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayatından magazin dünyasına kadar pek çok konuda sorulan soruya cevap veren Şıkel sorulara verdiği birbirinden ilginç cevaplarla bir anda sosyal medya ve magazin dünyasının gündemine oturmayı başardı. Yaptığı 40 programında birbirinden ünlü isimlere yer veren Jülide Ateş’in kendisine yönelttiği sorular karşısında Çağla Şıkel’in oldukça rahat olduğu görüldü. İşte haberin detayları!

Hala Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum!

İki Türkiye Güzeli’nin karşı karşıya geldiği programda 1990 Türkiye 1. Güzeli Jülide Ateş 1997 Türkiye 1. Güzeli çağla Şıkel’i 40 programına konuk etti. Programda birbirinden çarpıcı 40 soruya Şıkel tüm içtenliyle cevap verdi. Şıkel Jülide Ateş’in sorularına şu cevapları bedri.

-          İnsanların kilosuyla, kaburgasıyla, gıdığıyla, belindeki yağlarıyla uğraşmasının inanılmaz büyüklükte hastalıklı bir takıntı olduğunu düşünüyorum.

-          Emziren bir kadın gördüğümde tüylerim diken diken oluyor, hala çocuk sahibi olmak istiyorum.

-          Çok üzüldüğüm, perişan olduğum zamanlar oldu. Bir cümleyle 3 gün yatıp kalktığım zaman oldu. O kişinin bunun farkında mı? Yazdı ve gitti! Ama benim 3 günüm mahvoldu. Şimdi sadece onlara çiçek gönderiyorum.

-          Göğüslerimi yaptırmıştım, babam yaşarken söyleyemiyordum. Babamdan da gizlemiştim. Tahta göğüs diye dalga geçiyorlardı, balerinlikte tahta göğüs makbuldür. Şansa benim de tahta gibiydi göğüslerim. Modellik yaptıktan sonra, elbiseyi daha iyi taşıyabileceğimi düşündüm.

Hayatımda Bir Kere Düştüm!

Jülide Ateş’in sorularına içtenlikle cevap veren Çağla Şıkel babasız kalınca hayatınızda neler eksildi sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Şıkel soruya “hayatımda bir kere düştüm. O da babamı kaybettiğim zaman… Sonra hayatımdaki en büyük kalkışı yaptım. O düşüş beni inanılmaz ayağa kaldırdı. Babam çok sevgisini gösterebilen bir adam değildi, her zaman baba sevgisine biraz aç bir çocukluk geçirdik diyebiliriz ailece. Çok sevgi dolu güler yüzlü bir adam değildi ama babaydı. O benim babamdı” cevabını verdi. Çağla Şıkel bu cevabı gözyaşları arasında verdi.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar