Sen Çal Kapımı yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlayacak?

Sen Çal Kapımı yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlayacak?
FOX TV'nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Sen Çal Kapımı merakla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi belli oldu! Ne zaman başlayacak?

FOX TV'den ekrana gelecek Sen Çal Kapımı merakla bekleniyor. Çekimlerine başlanan diziyle ilgili "Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?" gibi sorular soruyordu. MF Yapım imzası taşıyan dizinin yayın tarihi belli oldu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in başrolleri paylaştığı diziyle ilgili tüm bilgiler.

Sen Çal Kapımı ne zaman başlayacak?

Uzun bir aradan sonra FOX TV, bir diziyi yeni bölümüyle ekranlara taşıyacak. Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm dizilerin çekimleri durdu ve ardından sezon arasına gidilmek zorunda kaldı. Yaz dönemine girmemizle birlikte yeni dizilerin hazırlıklarına başlandı ve Sen Çal Kapımı oyuncuları sete çıktı. Yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte diziyi beklemeye başlayan izleyiciler, dizinin hangi tarihte başlayacağını oldukça merak ediyor. FOX TV ve MF Yapım ortaklığıyla ekrana gelecek Sen Çal Kapımı, 1 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00'da FOX TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Sen Çal Kapımı dizisi konusu

Dizi izleyicileri tarafından beklenen dizi Sen Çal Kapımı, Eda ve Serkan'ın nefretle başlayan, zamanla büyük bir aşka dönüşecek hikayesini ekrana taşıyacak. Eda, aldığı bursla yurtdışındaki eğitimine devam etmektedir ama beklemediği bir şekilde kendisine verilen burs sona erdirilir. Ona bursu veren kişi, büyük bir holdingin varisi olan Serkan Bolat'tır. Serkan, Eda'ya verdiği bursu devam ettireceğini ancak karşılığında ondan, kendisiyle nişanlılık oyunu oynamasını ister. 2 ay boyunca çevresindeki insanlar onları nişanlı sanacaktır. Eda, büyük bir nefret beslediği Serkan'ın bu teklifini reddetse de şartlar nedeniyle kabul etmek zorunda kalır. Aralarında nefretten başka hiçbir şey olmayan ikili zaman geçtikçe birbirine alışacak ve daha da bağlanacaktır. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alıyor. Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcineoğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Mark Somers ve İlkyaz Arslan oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. Ender Mıhlar, Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmenliğini üstlenen isim. Senaryoyu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Sen Çal Kapımı dizisi 1 Temmuz'dan itibaren her Çarşamba akşamı FOX TV'de olacak.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar