Çağlar Çorumlu Jet Sosyeteden ayrılıyor mu?

Çağlar Çorumlu Jet Sosyeteden ayrılıyor mu?
Başarılı oyuncu Çağlar Çorumlu Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür'e geri döndü! Bunun üzerine Çağlar Çorumlu sezon finali yapan Jet Sosyete dizisinden ayrılıyor mu?

Yeni sezon için hazırlıkları devam eden eğlence programı Güldür Güldür Show çok yakında seyirci karşısına çıkacak. Programın favori isimlerinden Çağlar Çorumlu dizi projesi için ekipten ayrılmış TV 8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde yer almıştı. Gülse Birsel'in yaratıcısı olduğu dizinin sezon finali yapmasının ardından Çağlar Çorumlu Güldür Güldür ekibine geri döndü. Bunun üzerine akıllara Çağlar Çorumlu'nun diziden ayrılacağı veya dizinin devam etmeyeceği soruları geldi. Jet sosyete devam edecek mi? Çağlar Çorumlu dizideki Yaşar rolüne veda mı ediyor?

GÜLSE BİRSEL JET SOSYETE İZLEYİCİLERİNE MÜJDEYİ VERDİ

TV 8 ekranlarının sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin senaryosunu kaleme alan ve başrol oyunculuğunu yapan Gülse Birsel sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden müjdeyi verdi. Tatilden fotoğraf paylaşan başarılı oyuncu, “Milyonlar tek yürek, akıllarda aynı soru: Jet Sosyete ne zaman? Efenim biz bu hafta sete giriyoruz, siz bir dijital platformda Ekim ayında 50 dakikalık çakı gibi bölümlerimizi izlemeye başlayacaksınız. Zaten ilkbahardan beri bunu söylüyorum, yani değişiklik yok.” notunu düşerek Jet Sosyete'nin dijital platformda devam edeceğini duyurdu. 

ÇAĞLAR ÇORUMLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Jet Sosyete dizisinde Yaşar Yüksel karakterini canlandırıp büyük beğeni toplayan Çağlar Çorumlu'dan net bir açıklama gelmemekle birlikte Güldür Güldür kadrosuna geri döndüğünden diziden ayrıldığı konuşuluyor. 

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Komedi dalındaki başarılarıyla adından söz ettiren Çağlar Çorumlu 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon Amasya'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra tiyatroya merakı olduğunu farketmiş ve profosyonel anlamda eğitim almaya başlamıştır. İlk olarak Kabare Taksim tiyatrosunda çalışmıştır. Daha sonra İstanbul Şehir Tiyatrolarına katılmıştır. Tiyatronun yanı sıra birçok dizi ve filmde de yer alan Çorumlu 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görülmüştür. Son yıllarda yer aldığı Pek Yakında, Kolonya Cumhuriyeti, Cebimdeki Yabancı ve Arif V 216 filmleriyle gündeme gelen başarılı oyuncu Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show isimli eğlence programındaki Şevket tiplemesiyle de sevilmiştir. Son olarak Jet Sosyete isimli sitcomda oynayan Çağlar Çorumlu'nun diziden ayrıldığı konuşulmaktadır. 

05-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar