Çakallarla Dans 6 Geliyor! Hakan Bilgin Müjdeyi Verdi

Çakallarla Dans 6 Geliyor! Hakan Bilgin Müjdeyi Verdi
Türkiye’de en çok izlenen komedi filmlerinden Çakallarla Dans Serisinden güzel haber geldi. Hakan Bilgin müjdeyi verdi. Yerli komedi filmi Çakallarla Dans 6 geliyor!

İzleyiciler tarafından çok beğenilen komedi film serisi olan Çakallarla Dans sevenlerine müjdeyi verdi. Film, sevilen ilk bölümünün ardından devamı çekilerek seri haline getirilmişti. 17 Aralık 2010 yılında ilk filmiyle vizyona giren Çakallarla Dans serisinin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. Senaryosunu Ali Tanrıverdi ile birlikte Murat Şeker yazıyor. Çakallarla Dans filminin başrollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık gibi önemli oyuncular yer alıyor. Çakallarla Dans filmi çekildiği günden bu yana halen ekrana geldikçe izlenmeye ve ilk günkü gibi izleyiciyi güldürmeye devam ediyor. Son olarak çekilen Çakallarla Dans 5’in vizyona gireceği günlerde, Bodrum Türk Filmleri Haftasına katılan filmin yazarı ve yönetmeni Murat Şeker, 2018 yılında Çakallarla Dans 6 filminin de çekileceğini açıklamıştı. Araya giren uzun zaman süresince filmle ilgili bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz gün bir AVM çıkışında oyuncu Hakan Bilgin’in görüntülenmesiyle filmin hayranlarını sevindirecek haber geldi. Hakan Bilgin’in gazetecilere ayaküstü yaptığı sohbet sırasında ‘Çakallarla Dans 6’ filminin Haziran ayında çekimleri başlayacağının müjdesini verdi. Çakallarla Dans ne zaman başlayacak? Oyuncuları Kimler? Konusu Ne? İşte Çakallarla Dans 6’nın detayları…

 
Çakallarla Dans 6 Yolda! Çekimlerine Haziran Ayında Başlanacak

Türk komedi filmlerinin en iyilerinden olan Çakallarla Dans serisinin 6. sı için müjde verildi. 4 yıl aradan sonra filmin 6.sı geliyor.

SugarWorkz ve Taff Pictures tarafından üstlenecek olan Çakallarla Dans 6, Haziran 2022 yılında sete çıkması bekleniyor.

Filmin Oyuncuları; ‘Çakallarla Dans’ ,Türkiye’de bir ilke imza atarak, tekrar aynı kadroyu toplamayı başaran tek film serisi olmuştur. 6. kez önceki serilerde yer alan kadrolar eksiksiz bir şekilde yer alacaktır.


Çakallarla Dans Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan

İlker Ayrık - Muhasebeci Servet

Timur Acar - Köfe Necmi

Murat Akkoyunlu - Del Piyero Hikmet

Tuba Ünsal - Sinem

Kemal Uçar - Yücel

Erdal Tosun - Bestami Muço

Cengiz Küçükayvaz - Adnan

Sümer Tilmaç - Bahattin Ağa

Didem Balçın - Fatma

Sevinç Kıranlı - Necla

Sera Tokdemir

Bülent Çolak - Şrefsiz Metin

Ceyhun Yılmaz - Adem

Hakan Bilgin - Hüseyin

Bülent Serttaş - Deli Recep

 yer alıyor.

 

Çakallarla Dans Konusu; Çakallarla Dans serisinin bazı sırlarının açığa çıkacağı bir bölüm olacağını, serinin yönetmeni Murat Şeker, ‘’Bazı sırlarımızı açığa çıkaracağız’’ sözleriyle ifade etti.


Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Çıkacak?

Başrol oyuncu kadrosunda yer alan Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun tekrar bir araya gelmesiyle film çekilmesine karar verildiği öğrenildi. Çekimleri haziran ayında başlanacak filmin vizyon tarihi henüz belirtilmedi.

 

 Çakallarla Dans (2010)

Konusu; Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, paraya olan hırsından dolayı gözü dönmüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden azımsanmayacak miktarda bir parayı patronundan çalmak amacıyla plan yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır; Servet parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkmayı hesaplar.

Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figuranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, en az kendisi kadar kurnaz ve saf olan kankaları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasına düşecek olmalarıdır. Dört kafadar başlattıkları bu işi beklenildiği gibi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik bela kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir maceraya sürükleyecektir.

Çakallarla Dans Filminin ilk serisi; 244 bin kişi tarafından izlenmiş 2.021.668 TL Hasılat elde etmiştir.


 

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012)

Konusu; İlk film olan Çakallarla Dans filmi sonunda işledikleri suçlar nedeniyle hapishaneye giren Kayınço Gökhan, Muhasebeci Servet, Del Piero Hikmet ve Köfte Necmi zor günler geçirmektedirler. Ayrıca çok sevdikleri ve para kazandıkları futbolu ve mahalledeki arkadaşları ile yakınlarını özlemektedirler. Hapishanede bulundukları esnada yapılacak olan tıbbi bir deney için kobay olmaya razı olurlar. Böylece hapishaneden de şartlı tahliye olabileceklerdir. Şartlı tahliyeleri yapılan film kahramanları suç önleyen ilaçları kullanmaya başlarlar. Dışarı çıktıklarında kendi aralarında artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Ancak unuttukları asıl mesele ise çakal olmak değil de, çakallarla dans edebilmenin zorluğudur. Ayrıca filmde bolca Fikirtepe jargonu kullanılmıştır.

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede filmi; 929.739 kişi tarafından izlenmiş, 8.576.507 TL Hasılat yapmıştır.

 

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (2014)

Konusu; Kayınço Gökhan, Del Piero Hikmet, Köfte Necmi ve Muhasebeci Servet hapishaneden deney kobaylığı karşılığında ‘denetimli serbestlik’ koşulu ile çıktıktan sonra normal yaşama ayak uydurabilmek için ‘grup terapisine’ gitmektedirler. Del Piero Hikmet, bir gün vapurda denk geldiği Mihriban ismindeki kadından çok etkilenir. Ancak Mihriban konuşamamaktadır. Buna rağmen her ikisi de birbirleriyle bir şekilde iletişimi sağlamaktadırlar. Del Piero Hikmet ile Mihriban birbirlerine aşık olurlar. Hikmet Mihriban ile evlenmeyi kafasına koyar. Kızın annesi Cemile, Hikmet’e ölmeden önce kızını tekrar konuşturmasını ve onun ağzından kendisine tekrar anne dediğini duymak istediğini söyler. Ancak bu ameliyat için oldukça yüklü bir para gerekmektedir. Hapishaneden denetimli serbestlik karşılığı çıkan ekip kirli işlere bulaşmamakta kararlı olsa da, Mihriban’ın tedavisi için bazı çakallıklar yapmak zorundadırlar. Ancak bu sefer yapacakları çakallıklar bir kişinin iyiliği içindir.

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filmi; 1.666.330 kişi tarafından izlenmiş, 17.213.319 Hasılat yapmıştır

 

Çakallarla Dans 4 (2016)

Konusu; Fikirtepe’nin has çocukları, Muhasebeci Servet, Kayınço Gökhan, Köfte Necmi ve Del Piero Hikmet ekonomik sebeplerden dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır. Günün birinde berber Hüseyin abi karşılarına çılgın bir planla gelir. Almanya’daki dayıoğlu vefat ettiğinde vasiyet olarak ona, neyi işaret ettiği belirsiz bir harita bırakmıştır. Bunun bir hazine haritası olduğuna kanaat getiren dört kafadar Edirne’ye doğru yola koyulur.

Çakallarla Dans 4 filmi; 1.351.247 kişi tarafından izlenmiş, 15.202.299 TL Hasılat yapmıştır.

 

Çakallarla Dans 5 (2018)

Konusu; Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum ekip için hiç de kolay değildir. Bu sırada Kayınço Gökhan’ın hayatı aldığı haberle bambaşka bir hal alır. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden çocuğu olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan ile birliktedir. Gökhan henüz bir kızı olduğuna alışamamışken bir de Sinan’ı öğrenince deliye döner. Böyle bir çocuğun kızı ile olmasını gururuna yediremeyen Gökhan, Sinan’la Leyla’yı ayırmaya karar verir. Bunu tek başına yapamayacağını anlayan Gökhan çakallar grubundan yardım ister.

Çakallarla Dans 5 filmi;  ilk hafta sonunda 462.591 seyirci ile kendi rekorunu kırdı. Film, 1.415.733 kişi tarafından izlenmiş, 18.121.196 TL Hasılat yapmıştır.

 

 Çakallarla Dans Filmleri Ne Kadar İzlendi? Ne Kadar Hasılat Yaptı?

 İlki 2010’da gösterime giren serinin 5 filmi için toplamda 5.607.093 bilet kesildi.

Çakallarla Dans (2010) - 244.044 İzleyici Sayısı - 2.021.668 TL Hasılat yaptı

Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede (2012) - 929.739 İzleyici Sayısı - 8.576.507 TL Hasılat yaptı

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (2014 ) - 1.666.330 İzleyici Sayısı - 17.213.319 Hasılat yaptı

Çakallarla Dans 4 (2016) - 1.351.247 İzleyici Sayısı - 15.202.299 TL Hasılat yaptı

Çakallarla Dans 5 (2018) - 1.415.733 İzleyici Sayısı - 18.121.196 TL Hasılat yaptı


09-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar