‘Seversin’e 3 Bomba İsim Dahil Oldu!

‘Seversin’e 3 Bomba İsim Dahil Oldu!
Başrollerinde Alişan İlayda ve Burak Yörük’ün yer aldıkları yazın yayınlanacak olan ‘Seversin’ adlı dizi kadrosuna 3 yeni bomba isim dahil oldu. İşte dizi ve oyuncuları…

Sezonun bitmesine çok az zaman kala kanalların yaz dönemi için yayınlayacakları yaz projeleri belli olmaya başladı. Genç ve başarılı isimlerle anlaşmaya çalışan kanallar yayınlayacakları dizilerin kadrolarını oluşturmaya çalışıyorlar. Kanal D İç Yapımlar’ın yaz dönemi ekranlara gelecek ve seyirciyle buluşacak olan ‘’Seversin’’ adlı projesinin de hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, başrolleri geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Genç kuşağın öne çıkan yıldızları İlayda Alişan ve Burak Yörük dizide başrolü paylaşacak iki isim oldu. Yeniden proje üretmeye başlayan Kanal D İç Yapımlar’ın yapımcılığını İlker Arslan ve daha önce büyük başarıya ulaşan ve yurt dışında birçok ülkede gösterilen Afili Aşk dizisinin senaryosunu yazan Barış Erdoğan oluşturuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bizim Hikaye, Afili Aşk ve Baht Oyunu dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Serdar Gözelekli oturuyor. Oyuncu kadrosunun yavaş yavaş belli olmaya başladığı yeni diziye 3 yeni isim daha katıldı. Diziye katılan yeni isimler merak ediliyor. İşte o 3 isim…

 

 ‘Seversin’ Adlı Dizinin Kadrosuna Hangi Oyuncular Katıldı?

‘Seversin’in başrollerinde; ‘Çukur’ dizisi ile yıldızı parlayan ve dizide  ‘Akşın Koçovalı’ karakterini canlandıran, aynı zamanda ‘Masumiyet’ dizisinde ‘Ela Yüksel’ karakteriyle popülerliğini arttıran başarılı oyuncu İlayda Alişan yer alıyor. İlayda Alişan’ın partneri ve dizinin erkek başrol oyuncusu ise 4N1K adlı filmde ‘Barış Ozansoy’ karakteriyle tanınan, daha sonra Baraj dizisinde ‘Tarık Yılmaz’ ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde ‘Çınar Yılmaz’ karakteriyle karşımıza çıkan genç kızların hayran olduğu yakışıklı oyuncu Burak Yörük yer alıyor.

 

13 bölüm sürmesi planlanan ‘Seversin’ adlı dizinin cast çalışmaları devam ederken, İlayda Alişan’ın “Asya” ve Burak Yörük’ün “Tarık” rollerine hayat vereceği dizinin kadrosuna Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi ve Ceren Taşçı katıldı. Dizinin oyuncu kadrosunun güçlü isimlerden oluşacağı şimdiden belli oldu.

 

 

Zeynep Kankonde

3 Mart 1980 tarihinde Eskişehir’de doğmuştur. 1997 yılında başladığı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ve Ekol Drama’da öğretmenlik yaptı. Zeynep Kankonde son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almıştı. Zeynep Kankonde Kayıp, Güneşi Beklerken, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Kiraz Mevsimi, Familya, Yeni Gelin, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Aşk Mantık İntikam dizilerinde rol aldı.

 

Ceren Taşçı

15 Mayıs 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro bölümünde tamamladı. 2015 yılında TV8’de yayınlanan Komedi Türkiye programına yarışmacı olarak katıldı. No 309, Aslan Ailem, Erkenci Kuş, Menajerimi Ara dizilerinde rol aldı.

 

İlkin Tüfekçi

5 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Eski Galatasaray’lı futbolcu İlyas Tüfekçi’nin kızı olan İlkin Tüfekçi, Florya Selim Pars Lisesi’nde okudu. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu, Arka Sıradakiler, Papatya, Karadayı, Kara Para Aşk,  Zemheri, Menajerimi Ara dizilerinde rol aldı.

 

 

Bir iddiaya göre Bir Yaz Dizisi’ne, Burak Yörük ile Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan ve son günlerde yaptırdığı estetiklerle konuşulan Melisa Döngel katılacak.

 

 ‘Seversin’ Konusu Ne? 

Çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak olan dizide, oyuncu bir genç ve oyuncu olmaya çalışan bir genç kızın hikayesi romantik komedi türünde anlatılacak. Bir Yaz Dizisi adı ile tanıtılmıştı daha sonra Seversin ismi ile yayınlanmasına karar verildi. 

Ablası oyuncu olmak isteyen Asya’nın yönetmenin keşfiyle bir anda değişen hayatı renkli bir dille ekrana taşınacak.

09-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar