Cam Tavanlar dizisini bekleyen tehlike ne?

Cam Tavanlar dizisini bekleyen tehlike ne?
Cam Tavanlar dizisinin reytingleri Show TV'yi düşündürüyor. Bensu Soral ve Kubilay Aka ikilisinin başrolde yer aldığı dizi beklentilerin altında kaldı.

Show TV tarafından ekrana getirilen Cam Tavanlar dizisi yaz aylarının dikkat çeken dizileri arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen bir hayli fazla izleyici grubu var. Buna karşın reyting oranlarına baktığımızda oldukça düşük rakamlar görüyoruz. 5 bölümü geride kalırken düşük reytingler nedeniyle dizinin hayranları ekran final ihtimali nedeniyle endişelenmeye başladı.

Bensu Soral ve Kubilay Aka gibi iki genç ve popüler oyuncunun partner olarak yer aldığı dizinin bölümleri YouTube üzerinde milyonlarca kez tıklandı. İlk bölüm 5 milyon kez izlenirken geçtiğimiz Çarşamba günü ekrana gelen 5. bölüm ise 1.5 milyon izlenmeye ulaştı. Buna karşın internette milyonlarca kez tıklanan Cam Tavanlar dizisinin televizyondaki reyting oranları diğer rakip yaz dizilere göre oldukça düşük kaldı. Bu da doğal olarak dizinin erken final yapacağı endişesini getirdi.

Cam Tavanlar dizisi 7 Temmuz Çarşamba reytingleri

Cam Tavanlar dizisinin 7 Temmuz Çarşamba akşamına ait reytinglerine göz attığımızda İngiltere - Danimarka maçı, Sen Çal Kapımı, Masterchef gibi yapımların arkasında kalarak TotaL grubunda 10. sırada ve AB grubunda 6. sırada yer aldı.

İzleyiciler sosyal medyada sitem ve ricada bulundu

Sayısı milyonları bulan Cam Tavanlar izleyicileri sosyal medyada enişelerini dile getirdi. Hayranlar ilgiyle izledikleri dizinin final yapmasını istemiyor. Ayrıca diziyi ekrana getiren Show TV'nin diziyi hafta içi yayınlamasına sitem ediyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yayın günü reyting lideri Sen Çal Kapımı dizisiyle çakışıyor. İzleyiciler bu nedenden ötürü Cam Tavanlar dizisinin hafta sonu ekrana gelmesi ricasında bulunuyor. Cam Tavanlar dizisinin önümüzdeki haftalardaki akıbeti merak konusu.

Cam Tavanlar dizisi oyuncu kadrosu ve teknik ekibi

Cam Tavanlar dizisinin başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka yer alıyor. Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Gizem Erden, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar de oyuncu kadrosunu oluşturyor. Ojo Pictures imzası taşıyan ve Show TV'den ekrana gelen dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alırken yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor. 

10-07-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler