Camdaki Kız’ın Sevilen Karakteri Tako’dan Flaş Açıklamalar

Camdaki Kız’ın Sevilen Karakteri Tako’dan Flaş Açıklamalar
Camdaki Kız’ın başarılı oyuncusu Hayati Yazıcı kendisi ve sevgilisi hakkında yazılanlara sert tepki gösterdi ve bunları yazanlara cevap verdi.

İnsanların fiziki görünümüyle ilgili zaman zaman sosyal medyada yapılan gereksiz ve bir o kadar da yersiz yorumlar sadece bu insanları değil, bu insanların yakınındaki herkesi de üzüyor. Fiziksel görünümün bir şey olmadığını anlamayan klavye kahramanları ne yazık ki bu durumu bilmiyor ya da önemsemiyor olacaklar ki yersiz ve gereksiz yorum ve mesajlarıyla sadece kendilerini rezil ediyorlar. Buna benzer bir olay tam da bu günlerde yaşanıyor. Önceleri Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan ve başarısıyla bir anda herkesi kendisine hayran bırakan oyuncu Hamza Yazıcı daha sonra Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız’la bu başarısını perçinledi. Oyuncunun canlandırdığı karakteri büyütmesi ve tam anlamıyla herkes tarafından takdirle karşılandı. Oyuncu dizinin çekimlerinin ara vermesiyle de sevgilisi Şenay Forbes ile tatilin yolunu tuttu. Ancak tam da burda sorunlar başladı ve sosyal medyada ikili hakkında gereksiz sözler edilmeye başlandı. Başarılı oyuncu Hayati Yazıcı’da bu sözleri sarf edenlere gereken cevabı verdi.

O Bana Yürüdü Ben Ona Koştum

Son olarak Camdaki Kız adlı dizide Tako karakteriyle seyirciyi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Hayati Yazıcı şu sıralar sevgilisi Şenay Forbes ile tatilde. Başarılı oyuncu Hayati Yazıcı sevgilisi Şenay Yazıcı’yla olan ilişkisini anlattı ve ardından da kendisi ve sevgilisi hakkında çirkin yorumlarda bulunanlara ibretlik bir cevap verdi. Hayati Yazıcı Şenay Forbes’le olan ilişkisi hakkında “bana sempatiksin diye yürüdü. İlk atak ondan geldi. Ben de elimden geleni ardıma koymadım, onun koştuğu kadar koştum” ifadelerini kullandı.

Beyinleriniz Cüce Kalbini Sakat Kalmış

Camdaki Kız dizisinde evin hizmetlisi Tako karakteriyle seyirciyi kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Hayati Yazıcı sosyal medyada kendisi ve sevgilisi hakkında yazılan yorumlara sert tepki gösterdi. Hayati Yazıcı yapılan yorumlara “umarım sizin de ailelerinize böyle yorumlar yapılır. Bizim canımızı sıktığınız gibi sizin de canınız sıkılır. Beyinleriniz cüce, kalbiniz sakat kalmış. İnandığınız her şey başınıza yıkılır umarım. Sağlıksızca kalın” ifadelerini kullandı. Bu yorum bir anda magazin basını ve sosyal medyada gündem oldu.

10-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar