Oyuncu Aygün Aydın cezaevine konuldu ​​​​​​​

Oyuncu Aygün Aydın cezaevine konuldu  ​​​​​​​
Şubat ayından beri arkadaşlık yaptığı Hakan Sabancı'nın yerli ve yabancı kadınlarla olan uygunsuz mesajlarını ifşa eden oyuncu Aygün Aydın, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Hakan Sabancı'nın aldırdığı koruma kararını takmayarak ihlal eden Aygün Aydın cezaevine konuldu. Geçtiğimiz aylarda benzer şekilde davranan Seren Serengil gibi Aygün Aydın da 3 gün yatacak. Hayranları ünlü oyuncunun neden ceza aldığını ve buna sebep olan olayı merak edip araştırıyor. Şimdi detaylar.

Oyuncu Aygün Aydın cezaevine konuldu

Her zaman kadına şiddet haberleriyle gündem olan ülkemizde bazen bunun tersi olaylar da yaşanıyor. Aygün Aydın, iş adamı Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle mahkemelik olmuş ve Hakan Sabancı için koruma kararı verilmişti. Ancak yüce mahkemenin verdiği bu tedbire riayet etmeyen hatta sosyal medya paylaşımlarına devam eden oyuncu Aygün Aydın için üç günlük zorlama hapsi verildi. Benzer bir örnek geçtiğimiz aylarda ünlü sunucu ve oyuncu Seren Serengil için de yaşanmış ve Serengil zorla getirlidiği mahkemede tutuklanarak hapse tıkılmıştı. 3 gün yatacak olan Aygün Aydın polis eşliğinde Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürüldü.

Koruma kararına uymadı

Şubat ayından beri iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ancak ünlü iş adamının yerli ve yabancı kadınları beğenmelerine dayanamayan oyuncu Aygün Aydın, yazışmaları kendi hesabından ifşa etmişti. Hakan Sabancı da Aygün Aydın'a karşı kendisi ve ailesi hakkında konuşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvurmuş, ve koruma kararı aldırmıştı. Ancak ünlü oyuncu bu karara aldırış etmedi ve paylaşımlarına devam etti. Hakan Sabancı'nın müracaatı üzerine İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Aydın, İnfaz Savcılığında sorgulandı. İşlemlerinin ardından polis eşliğinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. 

Aslında ne oldu?

Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Aygün Aydın, son olarak bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterini oynamıştı. 5 ay önce tanıştığı Hakan Sabancı’nın yerli yabancı kadınları beğeni yağmuruna tutması Aynur Aygün’ü öfkelendirmişti. Kadınlık gururunun zedelendiğini düşünerek Instagram hesabından bir paylaşım yapan ünlü oyuncu duygularını şöyle dile getirmişti:  “Ben ve dikkatini çekmeye çalıştığım adamın stalk’ladıkları. Bu ...lerle nasıl baş edeyim? Pes ediyorum” 

Kendi fotoğrafıyla Hakan Sabancı’nın beğendiği kadınların fotoğraflarını kıyaslayan Aygün Aydın,Hakan Sabancı’nın mesajlarının ekran görüntüsünü alarak paylaşım yaptı. Mahkeme kararına rağmen sosyal medya hesabı üzerinden çok sayıda paylaşımda bulunan Aydın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aygün Hanım Instagram hesabını kullanan Aygün Aydın’ın 178 bin takipçisi bulunuyor.

11-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar