Camdaki Kız 28. Bölüm İzle

Camdaki Kız 28. Bölüm İzle
Kanal D’nin en iyi yapımlarından olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde sular durulmuyor. Camdaki Kız 28. Yeni Bölümü Canlı İzle

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Tamer Levent gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı, Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin 28. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi, dram yüklü hikayesiyle yine milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Kanal D ekranında her bölümü büyük bir psikolojik sınav niteliğinde geçen dizinin yeni bölümünde Nalan’ın kendi hataları ile yüzleşmesine tanıklık edeceksiniz. Yeni bölümde neler olacak, pek çok seyirci diziyi canlı olarak izleyebilecekleri internet adreslerini araştırıyor. Camdaki Kız dizisinin bu akşamki yeni bölümü 27 Ocak’ta saat: 20.00’de CANLI full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.


Camdaki Kız Yeni Bölüm (28. Bölüm) İzle

Nalan, ‘’Konağa geri dönmeyeceğim dedim, döndüm. Sedat’a bundan sonra nasıl güvenirim dedim, ona da geri döndüm. Yapmayacağım dedim her şeyi yaptım’’ diye konuşuyor. İçini Muzaffer’e döken Nalan’ın hamile olma ihtimali de izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Nalan, hamile mi? Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek?

Camdaki Kız dizisinin 28. yeni bölümü birçok soru işaretiyle dolu, izleyiciler neler yaşanacağını merakla bekliyor.

Camdaki Kız 27. Bölümün Özeti

20 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıkan Camdaki Kız’ın son bölümünde Sedat ile Melis’in görüntülerini izleyen Nalan, Sedat’ın tüm pişmanlığını ve yalvarmalarını dinlemeyerek oteli terk eder. Nalan, Sedat ve Melisa’nın görüntülerini izleyince evliliğini bitirme kararı alır. Sedat ise Nalan’ın gitmesini asla istemez. Nalan, Sedat’a ve evliliğine karşı olan tüm ümitlerini kaybeder. Sedat, Nalan’a kendini affettirip evliliğini kurtarabilecek mi?

Nalan, öğrendikleri karşısında Muzo ile yüzleşmeye giderken, Sedat da yardım istemek için Feride’nin kapısını çalar. Olan bitenleri damadından öğrenen Feride, önce kovsa da Sedat’ın yalvarmalarına dayanamayarak çözüm bulmak için plan yapar. Feride, Sedat’a gözdağı verir ve evliliğini bir kez daha kurtaracağını dile getirir. Sedat’ın Nalan’a yaşattığı bu kötü olayı öğrenen Gülcihan ve Selen, yardım eder.

Diğer yandan Rafet, Cavit’e hisse vermekten vazgeçerek adeta bir savaş için düğmeye basmış olur. Cavit kendisine yapılan bu hareket karşısında öfkeden deliye döner ve bankalarla konuşarak Koroğlu Holding’in ekonomik açıdan köşeye sıkışması için harekete geçer.

Rafet içinde bulundukları bu maddi kıskaçtan kurtulmak için çocuklarından yol bulmasını isterken, Selen bunun yolunun ancak Nalan’a hediye edilen arsanın ipotek edilmesinden geçtiğini söyler. Rafet de Sedat’tan Nalan ile konuşarak bu konuyu çözmesini ister.

Kendisine hala kırgın olan Nalan’a ulaşamayan Sedat, Cana’nın evine gider. Tam yemek yiyecekleri sırada Cana’nın kocası Alp’in eve gelmesi üzerine Sedat balkondan atlayarak evden ayrılır. Ancak karısına güvenmeyen ve durumundan şüphelenen Alp olayın peşini bırakmaz.

Komşularının güvenlik kameralarını izleyen Alp şüphelerinde haklı çıktığını görünce ertesi sabah çocuklarını alarak evden ayrılır ve Canan’ı arayarak ‘’Çocuklarını unut.’’ der. Canan, Alp’in çocukları alıp evi terk etmesinin şokunu yaşamaktadır. Nalan, Sedat’ı affetmenin bedelini bir kez daha ağır bir şekilde ödeyecek mi?

27-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar