Sadakatsiz 46. Bölüm İzle

Sadakatsiz 46. Bölüm İzle
Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, kısa bir aradan sonra yeni bölümü ile 19 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Bu akşam ekranlara gelecek Sadakatsiz 46. Bölüm Canlı İzle

Sadakatsiz 46. Bölüm Canlı izle. Kanal D ekranlarının her Çarşamba akşamı ekrana gelen Med Yapım ve Mednova tarafından hazırlanan Sadakatsiz dizisi bu akşam 46. bölümü ile ekranda olacak. Sadakatsiz izleyicileri tarafından merak ve heyecan içerisinde beklenen diziyi online olarak izlemek isteyen izleyiciler diziyi izlemek için arama yapmaya başladılar. Diziyi Full Hd ve tek parça halinde izleyebilmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp izleyebilirsiniz.



Heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisini canlı izlemek isteyen seyirciler, Sadakatsiz 46. Bölüm canlı izle!

Sadakatsiz 46. Bölüm’de Neler Olacak

Kanal D tarafından ekrana taşınan, Sevilen hikayesi ve entriklı olay örgüsü ile iki sezondur ekranların vazgeçilmez dizisi haline gelmiş olan Med Yapım ve Mednova imzası taşıyor. Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Taro Emir Tekin, Alp Akar, Özge Özder ve Burak Sergen yer alıyor. Sadakatsiz dizisinin senaristliklerini Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan, Nuriye Bilici yaparken yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor.

Yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, ekran macerasına yılbaşı sebebiyle iki haftalık aranın ardından devam edecek. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında heyecanla beklenen bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

En son 29 Aralık Çarşamba yayınlanan Sadakatsiz’in 45. Bölümünde,  Ali’nin kaza geçirmesi haftaya damga vurmuştu.

Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras’ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır...

Yeni bölüm fragmanında Asya’nın evinde ortaya çıkan gizli kamerayı bulan Aras’ın öfkesi heyecan dolu gelişmelerin sinyallerini verdi. Asya’nın Aras’ın bu tavrı sonrası ne karar vereceği de şimdiden merak konusu oldu.

Sadakatsiz 45. Bölüm Özeti

Asya’nın Aras’ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin’in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk’un Aras’ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir. Aras’ın Ali’yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya’nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?


Kanal D tarafından ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full Hd olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

19-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar