Türkiye - Karadağ maçı canlı izle

Türkiye - Karadağ maçı canlı izle
Türkiye - Karadağ maçı canlı izle: Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? Dünya Kupası Avrupa elemesi maçını HD izlemek için detaylar.

Türkiye - Karadağ maçı canlı izle: Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye ile Karadağ karşı karşıya geliyor. Elemelere güzel bir başlangıç yapan Türkiye, tatsız geçen Avrupa Şampiyonası sonrasında Karadağ karşısında moral arıyor. Türkiye'yi Dünya Kupası'nda izlemek isteyen izleyiciler büyük umutlarla A Milli Futbol takımının bu maçtan galip ayrılmasını arzuluyor. Türkiye maçı öncesinde herkes bu maçı hangi adresten HD olarak izleyebileceğini merak ediyor. Türkiye ile Karadağ arasındaki maçı izlemek için ağaıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Türkiye - Karadağ maçı canlı izle

Türkiye ile Karadağ, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda karşı karşıya geliyor. Büyük önem taşıyan bu mücadele Vodafone Park'ta oynanacak ve TRT 1'den canlı olarak ekrana gelecek. Bizim için büyük öneme sahip olan karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Türkiye - Karadağ maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Bu oldukça önemli maçı canlı ve HD izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Türkiye, elemeleri oldukça flaş bir başlangıç yapmayı başardı. Grup favorisi Hollanda karşısında 4-2 kazanmayı başaran milli takımımız hemen ardından Norveç'i 3-0 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki güçlü takımları geçen milliler zayıf halkalardan Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Türkiye, 3 maç sonunda 7 puanla lider konumda bulunuyor. 

Karadağ ise önce Letonya'yı 2-1 mağlup etti ve sonrasında Cebelitarık karşısında 4-1 ile ikinci galibiyetini elde etti. Son olarak Norveç karşısına çıkan Karadağ, 1-0 yenilerek gruptaki ilk yenilgisini elde etti. Karadağ, 6 puanla 4. durumda yer alıyor. 

Karadağ maçının yanı sıra Türkiye'yi yakından ilgilendiren bir mücadele de var. Türkiye - Karadağ maçıyla aynı saatte Norveç - Hollanda maçı da başlayacak. 

Türkiye - Karadağ maçının ilk 11'leri

Türkiye ilk 11: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Merih Demirel, Mert Müldür, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğu, Kenan Karaman, Burak Yılmaz.

Karadağ ilk 11: Milan Mijatovic, Igor Vujacic, Stefan Savic, Marko Vesovic, Zarko Tomasevic, Aleksandar Scekic, Nebojsa Kosovic, Sead Haksabanovic, Adam Marusic, Drasko Bozovic, Uros Djurdjevic

01-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar