Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu ilk kez konuştu!

Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu ilk kez konuştu
Usta yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun birçok eseri bu sezon birçok diziye uyarlandı. Bunlardan biri de Burcu Biricik ve Nur Sürer’in başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi oldu.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren tartışmaların odağında olan Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu ilk kez konuştu. Bu sezon birkaç diziye kaynaklık eden Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, konusu ve mesajından ziyade yer verdiği bir sahne yüzünden eleştiri yağmuruna tutuldu. İzleyici tartışmalara neden olan o sahneyi merak ediyor. Şimdi detaylar

Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu ilk kez konuştu!

Usta yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun birçok eseri bu sezon birçok diziye uyarlandı. Bunlardan biri de Burcu Biricik ve Nur Sürer’in başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi oldu. Dizi daha ilk bölümden itibaren yoğun eleştirilere neden oldu. Nedeni de dizide yer verilen bekaret testinin oynandığı sahne oldu. Usta sanatçı Nur Sürer, 'Camdaki Kız' dizisinde Feride adlı karakteri canlandırıyor. Kızını oynayan Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın tepkilere yol açan bekaret testi sahnesi hakkında sessizliğini bozdu ve konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Biz de tepki gösterdik

Kanal D ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterine annesi Feride Hanım bekaret testi yaptırdı. Bölümün ardından tartışmalar başladı. Oysaki diziler birer kurmacadan ibarettir ve izleyici dizilerdeki sanal karakterleri gerçekle karıştırır. Hal böyle olunca bazı sahneler günlerce tartışılır. İşte böyle bir olay da Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterinin annesini canlandıran Nur Sürer’in başına geldi. Magazincilerin ısrarlı sorularına maruz kalan usta oyuncu olayın çok abartıldığını söyleyerek arak "Umarım bunu çocuklarına yapan ailelere ders olur. Tepki gelse ne olacak biz de oyuncu olarak tepki gösterdik" diyerek görüşlerini dile getirdi.

Tepki gelse ne olacak, bu ülkede böyle bir şey yapılıyor'

Yapımda Nalan’ın annesi Feride karakterini canlandıran Sürer, kızını test için doktora götürmüş ve bu sahne gereksiz yere abartılarak uzun süre sosyal medyada gündemi işgal etmişti. Konu hakkında sessiz kalan ve gereksiz yere uzatıldığını düşünen Sürer, dayanamadı ve sessizliğini bozdu. Oyuncu "Ben de bu konuda çok hassasım. Tepki gelse ne olacak, sonuçta böyle bir şey bu ülkede yapılıyor. Biz de oyuncu olarak gösterdik" diyerek magazincilere içini döktü. Dizinin reytinglerini merak edenlere de  " İyi gidiyor. Reytinglerimiz gayet iyi. İyi bir ekiple çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin yol açtığı tartışma yılar öncesi yaşanan gereksiz bir başka olayı hatırlattı. Yıllar önce 'Adını Feriha Koydum' dizisinin senaryosunda yazan testi oynamayı kabul etmeyen Hazal Kaya, eleştirilere maruz kalmıştı.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar