Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu

Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu
Yine bir uçak olayı ve başrolde yine Şeyma Subaşı. Uçak kapatma olayı gündemden düşmeden bu sefer özel jetle gündeme gelen Şeyma Subaşı adeta düşman çatlattı.

Son günlerin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı nihayet özel jetine kavuştu. Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile gündeme gelen Şeyma Subaşı bu sefer de işinden çok yaptığı harcamalarla gündeme gelmeye başladı. Şimdi detaylar

Şeyma Subaşı özel jetine kavuştu

Her şey Subaşı’nın Bali'den dönerken özel jet bulamamasıyla başladı. Dönüş yolunda sıkıntı yaşayan Şeyma Subaşı için milyarlık işadamı Mohammed Al Saloussi, yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Olay görgüsüzlük olarak nitelendirilmiş ve günlerce sosyal medyada kıyasıya eleştirilmişti. Çünkü pandemiden dolayı insanlar psikolojik olarak zor günler geçiriyor. Benzer bir durum yine yaşandı. Bir üredir Dubai'de tatil yapan Şeyma Subaşı için Mısırlı işadamı jest yaptı.

Adeta ayaklarını yerden kesti.

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkmış ve ailesiyle tanıştırdıktan sonra tatile gitmişti. Şehir değiştirmek isteyen çift, Bali'de özel jet bulamamış ve Mısırlı Alsaloussi bir uçağın tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Şeyma Subaşı da kendine özel kapatılan uçağın içinden bir görüntü paylaşmış ve “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti.” ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada tam bir görgüsüzlük örneği olarak yankı uyandıran olay sonrasında Subaşı sessiz kalmış ve hesaplarını kapatarak kendini unutturmaya çalışmıştı.

Normal de yorum yapmam ama…

Tepkilerden bunalan çift, Dubai’ye giderek tatil yaptı. Dönüşte özel jet ile yolculuk yapan Subaşı adeta tepkilere aldırmadığını ispatlarcasına o anları da Instagram hesabından yayınladı. Uçağın içinden elinde gül olduğu fotoğrafı paylaşan Subaşı keyfinin yerinde olduğun belirtmek için şu yorumu yaptı: “'Normalde yorum yapmam ama... Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Allah bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın"

Canlitv platformu olarak pandemiden dolayı insanların evlerine kapanmak zorunda kaldığı bu süreçte her yaptıklarıyla gündem olan ünlülere daha hassas davranmalarını tavsiye ediyoruz.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar