Leyla ile Mecnun’da Beklenmedik Kriz

Leyla ile Mecnun’da Beklenmedik Kriz
Exxen için yeniden çekilmeye başlanılan Leyla ile Mecnun’da Leyla krizi yaşanıyor. Leyla karakterini canlandıracak oyuncunun başka yerde rol alması dizide sorun çıkardı.

İlk olarak TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan ve yayınlandığı dönemde oldukça ses getiren absürd komedi tarzındaki dizi Leyla ile Mecnun çok sevilmiş ve oldukça geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı. Dizinin tekrar bölümleri de yayınlandığı kanallarda seyirciyi ekrana kilitlerken final yapması seyirciyi oldukça üzmüştü. Final yaptıktan sonra hemen her fırsatta adı geçen ve yeniden başlaması istenen Leyla ile Mecnun için bu adımı sonunda dijital yayın platformu Exxen atmış ve dizinin yeni bölümlerinin çekimi için çalışmalara başlamıştı. Bunun için ilk olarak eski kadro bir araya getirilmeye çalışılmış ve burda zaman zaman bazı sorunlar çıkmıştı. Ancak başta yönetmen Onur Ünlü olmak üzere Exxen’in kararlı duruşu ile bu sorunlar bir bir çözülmüştü. Özellikle oyunculardan Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt ve Aksakallı dede karakterini canlandıran Köksal Engür ile olan sorunlar çözülmüş ve dizi sete çıkmaya hazır hale gelmiş ve çekimler başlamıştı. Ancak dizinin çekimleri başlar başlamaz bu sefer de yeni ve çok ciddi bir kriz patlak verdi.

Leyla ile Mecnun’un Leyla’sında Kriz Çıktı

Exxen’de yayınlanması için çalışmalara başlanılan ve çekimler için geçtiğimiz günlerde sete inen efsane dizi Leyla ile Mecnun’da sorunlar bitmek bilmiyor. Dizi yeniden başlarken oyuncuların bazılarında çıkan sorunlar çözülmüşken şimdi de dizinin yeni Leyla’sını canlandıracak oyuncu Deniz Işın’la sorunlar yaşanıyor. Oyuncunun hem Leyla ile Mecnun hem de başka bir internet yayın platformu için çekilen bir yapında rol alacak olması Leyla ile Mecnun’da kriz çıkmasına sebep oldu. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Deniz Işın’la ilgili yaşanılan bu sorun o kadar derinleşti ve çözülmez hale geldi ki sonunda Deniz Işın ile yolların ayrılması bile gündeme geldi. İki ayrı yerde iki ayrı projede rol alan oyuncuyla ilgili plan yapılamaması sebebiyle dizinin çekimlerinin aksaması bütün seti ve diziyi gerdi. Hal böyle olunca da Deniz Işın ile yolların ayrılması gündeme geldi. Bakalım gelecek günler bu konuda neler gösterecek.

Deniz Işın Kimdir

Son olarak Star Tv’de ekrana gelen Sefirin Kızı’nda rol alan genç ve güzel oyunculardan Deniz Işın 28 Mayıs 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversitede Kimya Mühendisliği bölümü okuyan güzel oyuncu daha sonra oyunculuğa merak salarak bu mesleği yapmaya başlamıştır. Bunun için oyunculuk eğitimleri alan Deniz Işın dizi sektöründe boy göstermeye başlamıştır. Deniz Işın’ın rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Her Yerde sen

-          İyi Günde Kötü Günde

-          Sefirin Kızı

-          Masumiyet

10-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar