Can Yaman Askere Gidiyor

Can Yaman Askere Gidiyor
Erkenci Kuş'un başarılı ve yakışıklı oyuncu Can Yaman asker oluyor. Ünlü oyuncu ne zaman askere gidecek? Can Yaman ne kadar askerlik yapacak?Erkenci Kuş devam edecek mi?

Star Tv’de geçtiğimiz yaz sezonunda başlayan ve Gold Film tarafından yapılan Erkenci Kuş dizisinin başarılı ve karizmatik oyuncusu Can Yaman her Türk genci gibi vatani görevini yapmak üzere askere gidiyor. Başarılı oyuncu uzun zamandır askerlik görevini tecil ettiriyordu. Sonunda askerlik zamanı geldi çattı. Erkenci Kuş’un karizmatik oyuncusu içinde kışla yolu göründü. Başarılı oyuncu Can Yaman’ın ne zaman askere gideceğini ve ne kadar askerlik yapacağını canlitv ve Erkenci Kuş takipçileri için araştırdık.

Can Yaman Askere Ne Zaman Gidiyor?

Erkenci Kuş’un başarılı oyuncusu Can Yaman temmuz ayının son haftasında 21 günlük süre için askere gidiyor. Can Yaman’ın bedelli askerlikten yararlanacağı ve 21 gün silah altına alınacağı bilgisi verildi. Temmuz ayının ilk haftası ve Ağustos ayının ilk iki haftası askerde olacak olan Can Yaman bu süre zarfında vatani görevini yapacak.

Erkenci Kuş Can Yaman Olmadan Devam Edecek mi?

Yaz sezonunda devam kararı alan ve ara vermeden yayına devam edecek Erkenci Kuş dizisinin yakışıklı oyuncusu dizi yayına devam ederken askere gidecek. Peki Can Yaman olmadan Erkenci Kuş nasıl devam edecek? Can Yaman’ın sahneleri ne olacak, senarist mi bir yol bulacak yoksa başka bir çözüm mü geliştirilecek? Bütün bunlar şu an için muamma gibi görünse de bu türdurumlardaki genel uygulamaya bakarsak Can Yaman’ın askerde olacağı 21 gün süre için önceden bazı sahneler çekilebilir ya da Erkenci Kuş’ta uzun süredir konuşulan Can karakterinin yurtdışına çıkma olayı gerçekleşir ve bir süre uzakta kalır. Bu durumda senarist ya telefonla ya da mektup olayıyla Can karakterini kullanmaya devam eder. Tabi bütün bunlar birer varsayımdan ibaret. Ne olup biteceğini Temmuz ayı son haftası geldiğinde göreceğiz.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini İtalyan lisesinde tamamladı. Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okumuştur. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun oldu. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri aldı. Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu stajında awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada altı ay avukatlık yapmıştır. 183 cm boyunda, 70 kilo, siyah saçlı ve kahverengi gözlere sahip olan Can Yaman Cüneyt Sayıl‘dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

  • Erkenci Kuş                      (Can Divit)
  • Dolunay                            (Ferit)
  • Hangimiz Sevmedik        (Tarık Çam)
  • İnadına Aşk                      (Yalın Aras)
  • Gönül İşleri                      (Bedir)

 

18-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar