Can Yaman o ünlü reklam firmasıyla anlaştı Artık gömlek giyecek!

Can Yaman o ünlü reklam firmasıyla anlaştı Artık gömlek giyecek!
o meşhur atletini çıkaran ünlü oyuncu artık gömlek giyecek. Bay Yanlış dizisiyle tekrar podyumların gözdesi haline gelen Can Yaman hangi firmanın reklam yüzü olacak?

Son günlerin en başarılı ve bir o kadar da tartışmalı ismi oyuncu Can Yaman ünlü reklam firmasıyla anlaştı. Kaslı vücudunu sergileyen atletini çıkaran ünlü oyuncu artık gömlek giyecek. Bay Yanlış dizisiyle tekrar podyumların gözdesi haline gelen Can Yaman hangi firmanın reklam yüzü olacak? Şimdi detaylar

Can Yaman o ünlü reklam firmasıyla anlaştı Artık gömlek giyecek!

Perakende sektörünün parlayan yıldızı ve lider markalarından olan Tudors, reklam yüzü olarak Can Yaman ile el sıkıştı. Can Yaman hayranlarını heyecanlandıran gelişmeyi bizzat firmanın kendisi yaptı. 2 yıl sürecek işbirliği ile çıkılan yolda Tudors ve Can Yaman ilk reklam filmi için kamera karşısına geçti. Reklam filminde Can Yaman'ın farklı mekanlarda günlük hayat içinde yaşadıkları konu edilirken atletten kurtulan oyuncu giyindiği birbirinden şık gömleklerle hayatın tadını çıkarıyor. Her anına eşlik eden Tudors bu keyfe ortak oluyor. Yeni anlaşmanın heyecanını paylaşan yakışıklı oyuncu duygularını şu cümlelerle ifade etti. "Tudors bilinirliğini her geçen gün daha da üste taşıyan bir marka. Bu projenin içinde olmaktan büyük bir keyif alıyorum"

O büyük bir yıldız!

2 yıl sürecek işbirliğinden son derece memnun kalan Tudors Ces'su Yaşar Ayaydın, Can Yaman ile çalışacak olmalarını önemsediklerini söyleyerek şu açıklamayı yaptı. "TUDORS olarak Türkiye operasyonunu neredeyse tamamlamış, halen Türkiye dışında 13 ülkede operasyonu olan ve dünyanın en önemli gömlek markası olmayı hedefleyen bir firmayız. Hedeflerimize ilişkin kiminle işbirliği yapabiliriz diye baktığımızda, hem Türkiye'nin en önemli yıldızlarından hem de dünyada hemen hemen her ülkede tanınmış isimlerinden biri olan Can Yaman'ın bunun için en doğru kişi olduğunda karar verdik. Uluslararası hedeflerimize böylesi büyük bir yıldızla yaptığımız işbirliğinin büyük katkısı olduğuna inanıyoruz. Hem Can Yaman'a hem Tudors'a hayırlı olmasını diliyorum"

Can Yaman Kimdir?

1989 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri aldı. 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile başlayan oyunculuk sektöründe özellikle “İnadına Aşk” dizisindeki başrolüyle aranan isim olmayı başardı.

Can Yaman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (TV Dizisi)

2017 – Dolunay  (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedik? (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri  (TV Dizisi)

27-07-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar