Benim Adım Melek'te yeni sezon heyecanı! İşte oyuncuların Antep yolundan paylaştığı mesajlar!

Benim Adım Melek'te yeni sezon heyecanı! İşte oyuncuların Antep yolundan paylaştığı mesajlar!
Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrolde olduğu Benim Adım Melek dizisi, yeni sezona oldukça moralli giriyor. Gaziantep'te çekilen dizinin oyuncuları, Antep yolundan mesajlar paylaştı.

TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, ikinci sezon hazırlıklarını tamamladı ve çekimler Gaziantep'te başladı. Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Zeyno Eracar, Nizam Namidar, Mehmet Çevik, Hande Kaptan, Poyraz Ar, Zeynep Özder Birde gibi başarılı bir oyuncu kadrosu olan Benim Adım Melek'in oldukça uyumlu çalışan bir set ekibi var. İkinci sezon hazırlıkları için yoğun bir çalışma yürüten set ekibi Gaziantep'e gitti ve dizinin yönetmeni Cem Akyoldaş, hazırlanan bir video ile oyuncuları sete çağırdı.

Benim Adım Melek yönetmeninden oyunculara görüntülü davet

Benim Adım Melek dizisi ikinci sezon çekimlerine yarın başlıyor. Hazırlıkların tamamlandığı dizide yönetmen Cem Akyoldaş, oyunculara bir video ile çağrıda bulundu. Gaziantep yoluna çıkan oyuncular ise Cem Akyoldaş'ın çağrısına yolculukları esnasında görüntülü cevap verdi. Arabada, motorsiklet üzerinde, evde hazırlıklarını tamamlarken video çeken oyuncuların mesajları Benim Adım Melek Yotube kanalından yayınlandı. Ortaya oldukça eğlenceli anların çıktığı görüntülerde oyuncular yeni sezonla ilgili duygu ve düşüncelerini de paylaştı.

Nehir Erdoğan'dan duygusal mesaj

Cem Akyoldaş'ın çağrısına cevap veren oyuncular arasında dizinin başrolleri Kutsi ve Nehir Erdoğan da vardı. Nehir Erdoğan hem sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı hem de Akyoldaş'ın çağrısına cevap veren bir video paylaştı. Erdoğan kardeşi ve yiğeni ile bir fotoğraf paylaştı ve üzerine şu notu yazdı; "Hadi ben yine bi çok özleyip geliyorum." Erdoğan çektiği videoda ise şunları söyledi; "Bugünü dört gözle bekledim. Gaziantep’e geri döneceğim günü. Ekip arkadaşlarımı çok özledim. Antep’i çok özledim. Ayıntab'ı çok özledim. Birlikte ağladığımız, birlikte güldüğümüz, birlikte büyüdüğümüz izleyicilerimizi çok özledim. Çocuklarımı çok özledim. Bütün oyuncu arkadaşlarımı, yönetmenlerimi gerçekten çok mutlu bir anımdan kaydediyorum bu videoyu. Geri sayım başladı, setimiz başlıyor.Görüşmek, kavuşmak üzere."

Kutsi Antep yolunda!

Dizinin bütün oyuncularının Gaziantep yolunda olduğu görülen videoda, Benim Adım Melek'in başrollerinden Kutsi'nin de kendi kullandığı otomobille yola çıktığı görülüyor. Yolculuk esnasında video çeken Kutsi, "Cem Hoca'ya sonsuz sevgi ve saygılarımla. Tüm set ekibi arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve saygılarımla. Biz de Antep yolundayız. Allah'ın izniyle gece orada olacağız. Yarın sabah itibariyle Benim Adım Melek dizisi çekimleri başlayacak. Şimdiden yolumuz açık olsun. Tüm dualarım set ekibi arkadaşlarımla. Herkes kendine iyi baksın. Antep'te görüşmek üzere sevgiler" ifadelerini kullandı.

26-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar