Ebru Şallı Ezber Bozdu!

Ebru Şallı Ezber Bozdu!
Ünlü isim Ebru Şallı oğlunu kaybettikten uzun süre sonra gittiği tatilde tatil fotoğraflarını paylaşmıştı. Fotoğrafları eleştirilen Ebru Şallı eleştirilere cevap verdi.

Ünlü isim Ebru Şallı geçtiğimiz aylarda büyük bir acı yaşamış ve oğlu Pars’ı bir hastalık sonucu kaybetmişti. Uzun zaman bu acıyı atlatamayan ve her fırsatta ve her yerde oğlu Pars’la ilgili paylaşımlar ve yorumlar yapan Ebru Şallı acısını derinden yaşamış ve hatta sevenlerini bu yoğun acıdan dolayı korkutmuştu. Oğluyla ilgili paylaşımlarında devamlı evlat, sevgi, ev, özlem gibi temaları ön plana çıkaran ünlü isim Ebru Şallı sonunda kendini toparlayabilmek için bir İstanbul’dan uzaklaşmaya ve bir tekne gezisi yapmaya karar vermişti. Eşiyle birlikte çıktığı tatilden dönen Ebru Şallı bu dönemde az da olsa kendine gelmiş görünüyor. Ünlü isim Ebru Şallı tekne gezisi sırasında çekilen fotoğrafları ise sosyal medya hesabından paylaştı ve işte ne olduysa bundan sonra oldu. İşte haberin detayları!

Sosyal Medyada Ölmemi İstiyorlar!

16 Nisan 2020 tarihinde 9 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfome hastalığı sebebiyle kaybeden ünlü isim Ebru Şallı’nın bu dönemde ve sonraki zamanlarda yaşadıkları herkesi derinden etkilemiş ve üzmüştü. Ünlü ismin oğlu Pars 2 yıllık bir tedavi sürecinden sonra hastalığının yeniden nüksetmesi sebebiyle hayatını kaybederken Ebru Şallı’da büyük acılar yaşamıştı. Sık sık oğlunun mezarına giden ve sosyal medya hesabından oğluyla ilgili paylaşımlar yapan ünlü isim psikolojisini düzeltebilmek için bir geziye çıkmıştı. İstanbul’dan uzakta eşiyle birlikte bir tekne gezisi yapan Ebru şallı dönünce tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu duruma tepki gösteren birçok isim ve Ebru şallı’nın sevenleri ve hayranları Ebru Şallı’yı adeta topa tuttu. Bu duruma tepki gösteren ünlü isim ise “sosyal medyada ölmemi istiyorlar” açıklamasını yaptı.

Ebru Şallı’dan Kendisini Eleştirenlere Cevap!

Oğlunu kaybettikten sonra yaşadıklarını atlatabilmek için tatile giden ve tatil fotoğraflarını paylaşan Ebru şallı gelen tepkilere cevap verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden eleştirilere cevap veren Şallı “Sosyal Medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine? Ponçiğim’in vasiyetini yerine getireceğim. İlik nakli tecrit odasında bana şunu söylemişti. Anne hep mutlu ol, gül, böyle güzel kal. Şimdi bu sözlere sarılıyorum” ifadelerini kullandı. Sosyal medyada ünlü oyuncunun tatil sırasında çektirdiği fotoğraflar çok eleştirilmişti.

28-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar