Can Yaman ve Diletta aşkında şoke eden iddia

Can Yaman ve Diletta aşkında şoke eden iddia
Bir süredir İtalya'da reklam filmlerinde oynayan Can Yaman ve Diletta aşkında şoke eden iddia ortalığı sarstı. Can Yaman Hayranları bu iddiayı merak ediyor.

Fırtınalı aşkları ve olaylarla magazin dünyasının tartışmalı ismi Can Yaman ve Diletta aşkında şoke eden iddia gündem oldu. İtalya’ya giderek ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşayan Can Yaman için yeni bir iddia ortaya atıldı. İkilinin ortaya çıkan fotoğrafları hem ülkemizde hem de İtalya’da gündemi sarsmıştı. İşte o yeni iddia haberimizde. Şimdi detaylar

Can Yaman ve Diletta aşkında şoke eden iddia

Can Yaman, Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklam filmi projesi için İtalya'da bulunuyor. Can Yaman'ın spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ortaya atılan yeni iddia ise aşk iddiasının tanıtım amaçlı olduğu şeklinde. Güya İtalyan spikerin Türkiye'de bir Osmanlı dizisinde rol almak için Can Yaman ile birlikte olmuş.

İtalya bunu konuşuyor

Diletta Leotta ile Can Yaman'ın aşkı sadece ülkemizde değil İtalya'da da gündemin ilk sıralarında yer alıyor. İkilinin fotoğraflarını paylaşan İtalyan Chi Dergisi, ikilinin aşk yaşadığını ortaya atmıştı. Dergi bazı fotoğraflar paylaşarak “Türk oyuncu Can Yaman ile Diletta Leotta, Roma'nın merkezindeki büyük bir otelde beş gün geçirdiler" diyerek güya iddiayı kanıtlamıştı. Bu ilişkiyi ortaya çıkaran dergi, olayı bir kıskançlık işine bile bağlamıştı. O habere göre Diletta Leotta, eski aşkı Daniele Scardina'yı kıskandırmak için Can Yaman ile takılmıştı.

Osmanlı Dizisinde oynayacak

İtalyan basınında yer alan yeni haber oldukça çarpıcı bir iddia.  Güya spiker Diletta Leotta, Türkiye'de yayımlanan 'Osmanlı Dizisi'nde rol almak istiyor. Bunun için de kendisini Türkiye'ye tanıtmak maksadı ile PR şirketleriyle bir aşk konusunu gündeme getirmiş. Habere göre güzel spiker,  önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek yapım şirketiyle masaya oturacak. Diletta Leotta, yeni başlayacak 'Osmanlı Dizisi'nde sarışın bir prensesi canlandıracak. Haber ne kadar gerçek bilmiyoruz. Ancak canlitv platformu olarak konu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimizle paylaşacağız.

Can Yaman Kimdir?

1989 yılında İstanbul’da doğan Can Yaman, Yugoslav göçmeni biridir. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünü bitiren Can Yaman bir süre mesleğini yaparak avukat oldu. Sonradan fikir değiştiren ve oyunculuk dersleri alan Yaman, kariyerine Gönül İşleri dizisi ile başladı. Erkenci Kuş dizisiyle şöhreti yakalayan Can Yaman uzun süredir reklam filmlerinde oynuyor.

Rol aldığı yapımlar:

2018 – Erkenci Kuş (TV Dizisi)

2017 – Dolunay (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedik (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri (TV Dizisi)

03-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar