Can Yaman Depremzedeler İçin Yardım Turuna Çıktı

Can Yaman Depremzedeler İçin Yardım Turuna Çıktı
İtalya’da yaşamını devam ettiren ünlü oyuncu Can Yaman depremzedeler için İtalya turuna çıkmaya karar verdi. Oyuncu 2,5 aylık bir yardım turuna çıktı.

Ülkemizin son zamanlarda yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan ve on binlerce insanın hayatını kaybettiğini ve yine on binlerce insanın evsiz kaldığı deprem felaketi sonrası özellikle ünlü isimlerin yardım çabaları ve yardımları takdire şayan bir davranış olarak tarihte yerini aldı. Pek çok ünlü isim hem maddi yardımda bulundu ve hem de zaman zaman bizzat yardımların içinde yer alarak kamyonlara koli taşıdı, yardım malzemelerini koliledi ve depren bölgesinde yardıma ihtiyacı olanlara direk olarak dağıttı. Tüm bunlar zor günlerde ülke olarak birlik ve beraberlik duygusunun üst sıralara çıkmasını sağladı. Türkiye’de yaşayanlar kadar yurt dışında yaşayan pek çok ünlü isim de yardımlarda ön plana çıktı. İtalya’da yaşayan ve burada dizilerde rol alan ünlü isim Can Yaman depremin ilk gününden itibaren yardım faaliyetlerinin içinde yer aldı. Ünlü isim son olarak ise İtalya’da depremzedeler için yardım turuna çıktı.

Yardım İçin İtalya Turuna Çıktı

Son olarak El Turco adlı dizide başrol oynayan ünlü oyuncu Can Yaman dizisinin çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte henüz dinlenmeden ayağının tozuyla Türkiye’de yaşanan depremde zor durumda kalanlar için İtalya’da yardım turuna çıktı. Disney Plus için çekilen El Turco dizisinin çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte ünlü isim depremzedeler için İtalya’da yardım kampanyası düzenledi. Kurucusu olduğu Can Yaman For Children Derneği ile birlikte yardım kampanyası düzenleyen oyuncu bunun için İtalya turuna çıktı. Ünlü oyuncu yaklaşık olarak 2,5 ay sürecek yardım turunda toplanan yardımların bir kısmını depremzedeler için bağışlayacak. Deprem döneminde de hem maddi yardımlarla ve hem de manevi destekleriyle dikkatleri çeken oyuncu bu dönemde oldukça takdir toplamıştı.

El Turco Yakında Disney Plus’ta

Ünlü oyuncu Can Yaman İtalya’da yaşıyor ve burada dizi ve reklam çekimlerine katılıyor. Oyuncu aynı zamanda Türkiye’de yayın hayatını sürdüren Disney Plus’ın reklam yüzü olmayı da sürdürüyor. Bu platform için çekilen El Tırco adlı dizide başrol oynayan oyuncu dizinin çekimlerini tamamladı. Öbür taraftan oyuncunun İtalya’da rol aldığı Viola Come İl Mare adlı dizisi de Netflix’e satıldı. İtalya’da en çok seyredilenler listesine giren yapımda Can Yaman başrol oynuyordu.

13-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar