Kardeşlerim Dizisi, Yakında Ekranlardaki Yerini Alacak

Kardeşlerim Dizisi, Yakında Ekranlardaki Yerini Alacak
ATV'nin yeni dizisi olan Kardeşlerim, çok yakın bir zamanda yayınlanmaya başlayacak. Peki ya konusu ne? Hangi gün yayınlanacak? Kadrosunda kimler var?

Yeni sezona Maraşlı ve Akıncı dizileri ile giriş yapan ATV’nin yeni dizisi Kardeşlerim, çok yakın bir zamanda ekranlardaki yerini alarak izleyicisi ile tanışacak. Terk dertleri yaşam mücadelesi olan dört kardeşin hayatını anlatacak dizi, izleyicileri duygu karmaşasına sokacak gibi gözüküyor. Dizinin şuanda her şeyi hazır ancak ne zaman yayınlanmaya başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

    İki farklı fragman yayınlanan diziden ilk yorumlar gelmeye başladı. Öncelikle bizi biz ayrılık sahnesi karşılıyor. Ardından iki acı ölümün yaşayan dört kardeşin acıklı hikâyeleri ekranlara taşıyacak dizinin hangi gün yayınlanacağı merak konusu oldu. Kanalda,  Pazartesi Maraşlı, Salı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çarşamba Kuruluş Osman, Perşembe günleri ise Bir Zamanlar Çukurova dizileri yer alıyor. Pazar günleri yayınlanan Hercai dizisi, haftanın ilk dört günü yayınlanan diziler kadar olmasa da, o da kanalın yüzünü güldürmeyi başarabiliyor. Geriye ise sadece Cuma günleri yayınlanan ve kanalın yeni dizisi olan Akıncı dizisi ve Cumartesi günleri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programı yer alıyor.   

    Kanalın yüzünü henüz güldürememiş olsa da Akıncı, hem yeni bir dizi hem de ATV’nin gerçekten yatırım yapıp değer verdiği bir proje. Yani kolay kolay günü değişmez veya final yapmaz. Bence, bunun yerine Cumartesi günleri yayınlanan Kim Milyoner Olmaz İster programının saati ileri alınarak, Kardeşlerim dizisi için yer açılacak. Dizinin hakkında az çok bilgi verdik. İsterseniz şimdide dizinin kadrosunda kimler yer aldığına bir bakalım.

Dizinin Kadrosunda Kimler Var?

   Başrollerinde Halil Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu yer alıyorken yan karakterler ise; Kaan Sevi, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Damla Su İkizoğlu, Melis Minkari, Recep Usta ve Murat Arkın olarak açıklandı. NGM’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni Serkan Birinci olurken, senaryoyu Gül Abus Semerci’nin kaleminden izleyeceğiz.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler